Empresaris de Catalunya afirma que l'Agència Tributària de Catalunya genera "confusió a les pimes"

L'entitat unionista considera que si les lleis de la seguretat social i la hisenda entressin en vigor, l'economia catalana "col·lapsaria"
Oficina de l'Agència Tributària de Catalunya | Europa Press

 

L'entitat unionista Empresaris de Catalunya ha afirmat aquest dimarts en un comunicat que si l'Agència Tributària Catalana (ATC) porta a terme totes les funcions que aquest dilluns va anunciar el Govern, generarà "una gran confusió" a pimes i autònoms que rebran, segons ha apuntat l'entitat, dobles notificacions d'IVA, IRPF i Seguretat Social. Pel president de l'entitat, Josep Bou, "l'objectiu indisimulat de l'Agència Tributària Catalana, més enllà de confiscar recursos aliens, és el de minar l'autoritat de l'Estat, generar confusió en pimes i autònoms i crear un ambient social favorable als interessos separatistes". Empresaris de Catalunya ha reiterat que si les lleis de la seguretat social i la hisenda que Junts pel Sí i la CUP portaran al Parlament entressin en vigor, l'economia catalana "col·lapsaria".


També, Empresaris de Catalunya considera que són "especialment greus" els conflictes que aquestes lleis provocarien entre empreses en relació a les liquidacions o conflictes entre les empreses i els seus propis treballadors "que tindrien com resultat una paralització de la vida quotidiana de les companyies catalanes d'efectes greus en l'economia, no només catalana sinó del conjunt d'Espanya.
Comentaris
el teu
3. 2, 1 ... vamos indepres, que os falta tiempo para criticar a la entidad "unionista" ... qué fácil es poner etiquetas para un "periódico/panfleto" ;)
Astruch
Aquests empresaris, quina mena de contracte tenen amb l'estat espanyol? No seran en realitat empresaris atrapats per l'agència tributària espanyola, que paguen la seva corresponent sanció tributària amb forma de vassallatge?
No us preocupeu
Que un cop desconectats quan la hisenda catalana us reclamin els impostos ja pagareu.
ferran
Germà Bel va dir l’altre dia, que les carretades de merda que la premsa del règim aboca contra els mossos ja no donarà més de si...Tenia raó, avui ens hem aixecat que les carretades de merda de la premsa del «movimiento» i les TV del règim van dirigides contra la hisenda Catalana...Fins els morts del cementiri es faran independentistes.
PereB
La confusió mental la tenen ells. Són més complicades de seguir algunes lleis laborals i bé que les complim tots els empresaris les complim . Al final cal veure la representació que tenen aquests paios.
Tordera
Mals empresaris si no entenen el sistema actual. Els hi recomano un bon gestor i ell els assessorarà com fer-ho correctament. Aaayyy!, que capsigranys de gent empresarial unionista, sempre volent embolicar i fent sonar la flauta sense gracia.
manel
Que colpasarem??, suposso que es refereixen que colapsara españa, per nosaltres no us preocupeu, som grandets, fa molts anys que ens sabem espavilar, aquests comentaris ja no s'els creu ningu.
Empresari
A les pimes o a vosaltres? Perque parleu en nom meu?!
Marc
"EC (Empresaris de Catalunya) neix amb l´objectiu de donar veu als empresaris i professionals de l’empresa que desitgem alertar de les conseqüències negatives que portaria el “procés secessionista” català per a l’activitat econòmica de Catalunya i, en conseqüència, per a tots i cadascun dels catalans." Ja ho han dit tot, són clavegueres de l'Estat.

envia el comentari