Viggo Mortensen s'interessa per la poesia en català

L'actor i el poeta Fabián Casas protagonitzen una lectura poètica aquest divendres a l'IEC en el marc de Barcelona Poesia
L'actor Viggo Mortensen a l'Espai Lab del Palau de la Virreina | ACN

 

 

L'actor Viggo Mortensen i el poeta Fabián Casas han presentat 'Dos cuervos ', la lectura poètica que realitzaran aquest divendres a dos quarts de deu de la nit a la seu de l'Institut d’Estudis Catalans (IEC), inclosa al Barcelona Poesia. En concret, llegiran poemes creats per ells dos i que, com ha destacat Fabián, són "molt intensos i durs" perquè "la vida és molt bonica, però també molt cruel". Tot i dominar diferents idiomes, Mortensen escriu últimament poesia en castellà i com ha reconegut fins i tot va intentar escriure "un parell de coses en català, molt cru, perquè m'interessa aprendre". L'actor ha manifestat que l'últim llibre de poesia que ha llegit que no era de Fabián Casas, era de la catalana Maria Mercè Marçal, "molt bona", ha assegurat.
Comentaris
Miquel Just
Aquest home, apart de bon actor, és molt intel.ligent. He vist la seva última pel.lícula Captain Fantastic i puc dir-vos que és del millor que he vist en els darrers anys. És trencadora i una font d'ensenyances. Deixa amb el cul enlaire la societat en que vivim. Quantes coses s'hi aprenen !. La recomano.
Leyla
Maria Mercè Marçal és excel·lent. Una gran desconeguda, fins i tot pels catalans, cosa imperdonable. Que a Madrid no la coneguin és normal, però per nosaltres no. I ja posats, també pot llegir alguna cosa de Palau i Fabre. I nosaltres també.

envia el comentari