[VÍDEO] Mick Jagger, en català: "Bona nit! Estem contents d'estar aquí"

En un altre moment del concert ha preguntat: "Com esteu, malparits?"

Mick Jagger, líder dels Rolling Stones, no deixa mai indeferent. En el concert d'aquest dimecres a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, Jagger ha donat la benvinguda als seus milers de fans en català: "Hola Barcelona! Bona nit! Estem contents d'estar aquí", ha dit. No ha estat l'única vegada que s'ha dirigit al públic en català. En un altre moment del concert, Jagger ha tornat a preguntar: "Com esteu, malparits?". També ha dit alguna frase en castellà, una de ben curiosa: "Estoy muy contento en Barcelona. He comido butifarra y trinxat".

 
Comentaris
SER/ESTAR (1)
Mick Jagger, en català: "Bona nit! Estem contents DE SER AQUÍ(d'estar) aquí" La despersonalització de la llengua catalana continua a tot drap ara mercès a professionals de la llengua. Les llengües romàniques en general es caracteritzen per fer servir més en la seva parla el verb SER/ÉSSER i l’ús del verb ESTAR és gairebé testimonial. Les llengües ibero-romàniques (portuguès-espanyol) fan el contrari de les altres llengües romàniques i fan servir més el verb ESTAR que el verb SER/ÉSSER
SER/ESTAR (2)
Les llengües occitano-romàniques (occità-català) fan servir equilibradament ambdós verbs: SER/ËSSER i ESTAR. La interferència lingüística de l’espanyol fa que cada dia el català faci servir més el verb ESTAR en contextos on sempre ha fet servir el verb ÉSSER/SER L’ús abusiu del verb ESTAR enfarfega la Llengua Catalana, li treu espontenïtat i vivor: l’encarcara.

envia el comentari