Uns matins renovats i més notícies comarcals, aposta de TV3 per a la nova temporada informativa

Carles Prats i Raquel Sans al migdia, Toni Cruanyes al vespre i Ramon Pellicer i Cristina Riba els caps de setmana seran les cares més visibles del canal
Cristina Riba, Toni Cruanyes i Raquel Sans | TV3

 

TV3 reforça l'aposta informativa per a aquesta temporada a través de l’oferta contínua del 3/24 i el 324.cat i d'un renovat 'Els matins', amb Lídia Heredia. Al migdia el model del 'Telenotícies comarques' evolucionarà, amb Núria Solé, cap a un espai amb més durada i més equips sobre el territori, que n’augmentaran la cobertura per sentir la veu dels ciutadans. Això permetrà refermar encara més la voluntat de servei dels 'Telenotícies', que canvien de presentadors, amb Carles Prats i Raquel Sans al migdia, Toni Cruanyes al vespre i Ramon Pellicer i Cristina Riba els caps de setmana. El repàs amb detall, profunditat i contrast recaurà sobre els equips de la nova unitat que conformen els programes '30 minuts' i 'Sense ficció'.


El 'TN comarques' s'emetrà de les 13.45 h fins a les 14.30 h. Dirigit i presentat per Núria Solé, es veurà a tot el país, sense desconnexions, amb més informació local i comarcal i un augment de la presència de TV3 al territori.

 

El programa 'Sense ficció' obre nova temporada sota la direcció de Montse Armengou, periodista amb una sòlida trajectòria en aquest gènere a TV3. Aquest curs, el programa tornarà a estrenar treballs de producció pròpia, documentals internacionals de prestigi i coproduccions amb productores catalanes independents.

 

El '30 minuts' obre la trenta-tresena temporada com a referència informativa sota la nova direcció de Carles Solà, periodista amb una llarga trajectòria que l’avala a TV3. L’objectiu del programa és seguir acostant-se a les diverses realitats i als seus protagonistes amb el mateix rigor i la profunditat de sempre.


El canal 3/24 continua potenciant el format de dues variants de rodes, que es va posar en marxa la temporada passada. Així doncs, les rodes de 30 minuts s’emetran especialment en horari matinal i les de 60 minuts seran més habituals a les tardes. L’estructura de les rodes continuarà fidel a la tradicional de titulars, informació general, informació esportiva i previsió meteorològica.

 

El canal mantindrà la presència diària de programació pròpia amb espais com 'L’informatiu en aranès', a les 15.30 h. A la nit, també continua 'Més 3/24', el programa d’anàlisi que s’emet de dilluns a divendres, a partir de les 22.00 h amb Xavier Grasset.Comentaris
ENRIC
me'n alegro molt que la Raquel hagi tornat a Barcelona
Una pregunta
La Lídia Herédia continuarà amb tertulians neofranquistes? També conduirà programes especials (com el fet a Manresa) fotent bronca al president Puigdemont? Si és així em passo a Televisió de Finlàndia
Perqué La Sra. Lidia Heredia?
Esperem que els panelistes que vindràn la pròxima temporada no estiguin tant escurats cap a tractar de convençer el personal i més per informar. La senyora Heredia continuar tractan a tothom amb els mateixos guants de seda que es va treure amb el president Puigdemont.
EldeGràcia
Fora personatges en nòmina al PSC-PSOE de TV3! (ho dic pel Pellicer i en Cruanyes)
Norman Bates
I el Xavier Grasset no te capacitat per conduir el Mes 3/24.

envia el comentari