U2 actuarà a Barcelona el 18 de juliol

Les entrades es posaran a la venda dilluns que ve, 16 de gener
U2 actuarà a Barcelona aquest estiu | U2

 

 
 
U2 tornarà actuar a Barcelona el pròxim 18 de juliol. La banda irlandesa oferirà aquest dia un concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc en el marc de la seva nova gira per celebrar els 30 anys del disc 'The Joshua Tree'. Aquest serà l'únic concert que U2 farà a l'Estat per commemorar el 30è aniversari d'aquest àlbum. Les entrades sortiran a la venda dilluns que ve, 16 de gener. La gira s'iniciarà el 12 de maig a la ciutat canadenca de Vancouver i s'acabarà l'1 d'agost a Brussel·les. A Europa, la banda oferirà un total de vuit concerts i tindran com a teloners l'exmembre d'Oasis Noel Gallagher.
 
 
"És com si s'hagués tancat un cicle complet des que vam escriure les cançons de 'The Joshua Tree', amb tota aquesta agitació mundial, els moviments d'extrema dreta i alguns drets humans fonamentals en perill. Així que decidim engegar aquesta gira, volíem celebrar aquest cinquè àlbum ja que les cançons semblen ser de total rellevància en els temps que vivim. Estem desitjant que arribi el moment", explica el guitarrista The Edge. 
 

  

  

Per la seva banda el vocalista de la banda Bono assenyala: "fa poc vaig tornar a escoltar 'The Joshua Tree' per primera vegada en gairebé trenta anys i és força similar a una òpera. Hi ha una gran quantitat d'emocions que semblen estranyament actuals, com l'amor, la pèrdua, els somnis trencats, la cerca de l'oblit, les divergències... He cantat molt algunes d'aquestes cançons però mai totes elles. Estic disposat a entregar-me del tot, si el nostre públic està tan emocionat com nosaltres, serà una nit increïble".Comentaris
U2 jo era un gran Fan
Jo era fan dels U2, vaig estar als 2 últims concerts al Camp Nou, però ja no mes. Diu que fan la gira contra l'extrema dreta, l'agitació mundial i els drets humans, "hipòcrites". Després van a les convencions del PP o es reuneixen amb J. W. BUSH. La meva joventut no me la reventaran però jo tampoc els donaré ni 1 euro més. U2.... si !! els de fa 20 anys, els d'ara...... fan fastic !!
3
Narcís ( tant de bo no hi anés ningú .. ja n'hi ha prou de farsants i falsos!)
Són uns infeliços baliga-balaga ! PD : varen dir coses lletges dels pro independentistes catalans .. què volen, que hi fem una guerra de 2 anys com ells?
0

envia el comentari