TV3 inicia la gravació del programa ‘Ballar’

El coreògraf i ballarí Pere Faura ensenyarà els participants a ballar i els descobrirà les utilitats que la dansa pot tenir en el dia a dia
Imatge promocional | CCMA

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat l’inici de la gravació del programa ‘Ballar’, que s’emetrà a TV3 i que presentarà Pere Faura. La producció ha obert la convocatòria de càsting per iniciar el rodatge a finals de mes. El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Goroka. A cada capítol hi haurà un taller on el coreògraf i ballarí Pere Faura ensenyarà les utilitats de la dansa en el dia a dia a un grup de gent. A banda del ball, element central del programa, es faran retrats dels intèrprets, els coreògrafs i les companyies més destacats del moment.

 

El primer càsting es farà el dimarts 18 d’abril, de 09.00 h a 20.00 h. Es triaran els participants del taller que es gravarà el dijous 27 i el divendres 28 d’abril.
Comentaris
indignat
collons ara TV3 han de fer un programa de mamachuches ballarinets? Feia segles que no feien cap programa de balls com ho feien a les altres cadenes de televisions de l'altre país ibèric
0
sala
Sr. Sanchis: la seva incorporació a TV3 em sembla perfecte; per això espero i desitjo que no hagi tingut res (res de res) a veure amb això de nomenar a Pere Faura perque ensenyi dansa.
0
carlota
Oximorons a dojo: pere faura, dansa, ensenyar
0

envia el comentari