Toni Albà representarà una "peculiar" versió de la llegenda de Sant Jordi

Serà en un acte organitzat pel col·lectiu cívic MoltesMercès.cat i que tindrà lloc aquest dijous 20 d'abril a les 20 hores a la Casa del Mar de Barcelona
L'actor Toni Albà   | #MoltesMercès

 

L'actor i còmic Toni Albà representarà una "peculiar" versió de la llegenda de Sant Jordi. Serà en un acte organitzat pel col·lectiu cívic MoltesMercès.cat i que tindrà lloc aquest dijous 20 d'abril a les 20 hores a la Casa del Mar (Carrer Albareda, 1) de Barcelona. Segons ha informat el col·lectiu en un comunicat, volen "estar presents" la setmana de Sant Jordi aportant la seva "particular mirada a la realitat del país". Acompanyat de l’actor Sergi Casanovas, Albà farà una lectura dramatitzada de La llegenda (autèntica) de Sant Jordi, obra del polifacètic Albà.


Segons ha explicat Moltes Mercès, "a La llegenda (autèntica) de Sant Jordi dos personatges estan decidits, malgrat els esculls que se’ls hi presenten, a explicar la llegenda de Sant Jordi fins al darrer dels detalls". Així, fent servir el llenguatge del clown, "amb to divertit i una mica estrafolari, Albà i Casanovas endinsaran els espectadors dins una visió diferent d’una de les llegendes més nostrades del Principat. Que tremolin, la princesa, el cavaller i el drac". L’entrada a l’espectacle és gratuïta.
Comentaris

envia el comentari