Sant Jordi Musical a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Les actuacions de Blaumut i Doctor Prats, i les signatures de discos de Joan Miquel Oliver i Coriolà encapçalen el programa del Sant Jordi Musical d’enguany

El proper diumenge 23 d’abril, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm obrirà les seves portes per celebrar Sant Jordi, una de les festivitats més Importants de la cultura catalana. Una jornada que omplirà de música, gastronomia i solidaritat el número 515 del carrer Rosselló, des de les 11.30 hores i fins a darrera hora de la tarda. La música serà un dels plats forts de la diada amb actuacions de reconeguts artistes i grups actuals, com Blaumut, Buhos, Doctor Prats o Ramon Mirabet. A més, el programa del Sant Jordi Musical inclou també un espai on els artistes i els grups estaran signant discos.


Concerts i signatures conviuran en el mateix espai amb food trucks que oferiran als assistents propostes per a tots els gustos, així com un market de vinils, roses i llibres, aquests dos últims amb finalitats solidàries.

 

Gastronomia per a tots els gustos

 

Al llarg de tot el dia, les food trucks de Bicnic, Corazón de Ágave, Fileteando, Krodonut, Ladybuti i Nomo oferiran una àmplia varietat de propostes gastronòmiques entre plats d’autor i cuina veggie, aptes també per celíacs, perquè els assistents puguin acompanyar l’Estrella Damm en qualsevol moment de la jornada.

 

Un Sant Jordi solidari

 

Una part de les roses i els llibres del Sant Jordi Musical d’enguany tindran una finalitat solidària. I és que la Fundació Privada Gaspar de Portolà i la Fundació Servei Solidari a través de la iniciativa Recicla Cultura estaran presents a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb una parada, en la qual oferiran els dos símbols de la diada. La primera, que lluita per la integració socio-laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, amb roses artesanals fetes a mà, i la Fundació Servei Solidari, amb llibres per la seva campanya de sensibilització i mobilització a favor de l’alfabetització de persones en risc d’exclusió social a través de la campanya Recicla Cultura.


El cartell del Sant Jordi Musical a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm:

Sant Jordi Musical a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm | Estrella Damm

 

 

 Comentaris

envia el comentari