La primera nit de concerts d’Estrella Damm omple la platja del Bogatell

L’escenari Mediterràniament acull aquest diumenge a partir les 19h a Joan Miquel Oliver, Mishima, Sopa de Cabra i 'Rumberos, pugin a l’escenari!'
Manel a l'escenari Mediterràniament a la platja del Bogatell
Manel a l'escenari Mediterràniament a la platja del Bogatell | Estrella Damm

 

Estrella Damm va celebrar aquest dissabte la seva primera nit de concerts a la platja del Bogatell de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. Milers d’espectadors de totes les edats van gaudir de les actuacions de Manel, Txarango i Buhos de l’escenari Mediterràniament. Una nit de música i cervesa vora el mar que va obrir Manel amb el seu darrer disc “Jo competeixo” i que va prosseguir amb l’actuació de Txarango, que va barrejar temes clàssics amb els del seu nou disc, “El cor de la terra”. La banda de Calafell Buhos van ser els encarregats de tancar la nit d’ahir dissabte.


Aquest diumenge i a partir de les 19h, l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell tornarà a vibrar amb les actuacions de Joan Miquel Oliver, Mishima i Sopa de Cabra, i amb l’espectacle Rumberos, pugin a l’escenari!, en el qual coneguts grups com Gertrudis, La Pegatina o Sabor de Gràcia, entre molts d’altres, retran homenatge a la rumba del 1992.

 

Buhos a l'escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell
Buhos a l'escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell | Estrella Damm

 

És el dotzè any en què Estrella Damm renova "el seu compromís amb els ciutadans de Barcelona i amb les festes de la Mercè", des que l’any 2006 va celebrar el primer concert amb motiu del seu 130è aniversari. Des de llavors, destacats grups nacionals i internacionals com Belle and Sebastian, The Kooks, Mando Diao, Els Amics de les Arts o Crystal Fighters han pujat a l’escenari, tant de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm com el Mediterràniament de la platja del Bogatell.

 

A més dels concerts de la platja del Bogatell, avui diumenge i demà dilluns, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà una àmplia varietat d’activitats culturals, gastronòmiques i culturals.
Comentaris

envia el comentari