L’Antiga Fàbrica Estrella Damm celebra la Mercè amb activitats per a tots els públics

Concerts, gastronomia, un market i activitats per a tota la família han omplert entre ahir i avui el número 515 del carrer Rosselló
L’Antiga Fàbrica Estrella Damm
L’Antiga Fàbrica Estrella Damm | Estrella Damm

 

Aquest diumenge i dilluns, milers de persones van passar per l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per celebrar les festes de la Mercè. Tots aquells que van visitar el número 515 del carrer Rosselló van gaudir de dues jornades plenes d’activitats culturals, gastronòmiques i familiars. Als 12 concerts que ha acollit l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’hi han sumat food trucks variats i, per primer cop, un market amb una cuidada selecció de paradetes de moda, complements, artesania i decoració de marques emergents.


Els més petits de la casa van trobar als voltants de l’Antiga Fàbrica activitats de tot tipus, tals com espectacles de titelles de les companyies barcelonines eLe i Marionetes Nòmades, així com els artefactes estrafolaris d’Antigua i Barbuda, entre els que destaquen una curiosa sínia en la qual els visitants s’asseuen en vàters o un arbre de ferro gegantí impulsat per energies renovables. A més de les activitats celebrades a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell va acollir les nits de dissabte i diumenge les actuacions de Manel, Txarango, Buhos, Joan Miquel Oliver, Mishima i Sopa de Cabra, a més de l’espectacle “Rumberos, pugin a l’escenari!”, un tribut a la rumba del 1992.
Comentaris

envia el comentari