Una gran exposició de "Joc de Trons" començarà la seva gira mundial a Barcelona

Obrirà les seves portes el 28 d'octubre i tindrà com a protagonistes objectes utilitzats a la sèrie de televisió

El Museu Marítim de Barcelona acollirà una gran exposició sobre la sèrie "Joc de Trons". Aquesta primera etapa de la gira mundial de "Game of Thrones: The Touring Exhibition" obrirà les seves portes el dia 28 d'octubre i estarà formada per peces de vestuari, atrezzo, decorats i objectes en un entorn temàtic que imitarà els paisatges diferents localitzacions de la sèrie com ara el Nord, Desembarcament del Rei -amb el saló del Tron de Ferro-, els arbres del Camí Ral, la ciutat de Meereen amb les casernes on viuen els Immaculats, la Casa de Blanc i Negre de Braavos, el Castell Negre de la Guàrdia de la Nit i les terres de Més Enllà del Mur.


El Tron de Ferro | Cedida

 

L'exposició, les entrades de la qual surten a la venda avui, proposarà una experiència interactiva de més de 1.000 metres quadrats inspirats en la sèrie i que permetrà als seus seguidors de tot el món submergir-se en l'univers artístic creat per a la adaptació televisiva del món creat per George R. R. Martin.

 

Pels creadors de l'exposició, la seva estrena a Barcelona serà la culminació dels esforços conjunts de molts artesans, dissenyadors i artistes de gran talent per crear aquesta col·lecció sense precedents d'objectes, vestuari i decorats emblemàtics, i mostrar-la a fans de tot el món.
Comentaris

envia el comentari