El Consell de la Cultura censura el pla de Collboni per enviar llibres a Trump

Acusa la campanya de lectura de l'Icub, que pretenia "obrir la ment" del president dels EUA, d'"improvisació i precipitació"
El Consell de la Cultura de Barcelona censura la "improvisació" de 'Barcelona Llibre' | EUROPA PRESS

 

El Consell de la Cultura de Barcelona ha censurat aquest dimecres en un comunicat la "improvisació i precipitació" de la campanya de l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub) 'Barcelona Llibre', que plantejava entre d'altres, l'enviament de llibres al president nord-americà, Donald Trump, per obrir la seva ment.

 

El consell barceloní ha expressat el seu malestar per aquesta campanya en la qual tot fa pensar que "no parteix de l'existència d'un 'Pla de foment de la lectura' formulat de manera prèvia", la qual cosa no considera una bona pràctica. Al seu parer, la campanya hauria d'ajustar-se a un contingut i una orientació "encara inexistents, i no al revés".

 

Així mateix, el consell ha lamentat que els continguts i plantejaments de la campanya "contradiuen els valors inherents a les polítiques públiques del foment de la lectura". Ha assenyalat que, quant a la forma, la campanya cercava un efecte de notorietat pública "per mitjà d'unes actuacions que xocaven directament contra els objectius proposats".

 

Quant al fons, la campanya s'ha elaborat "d'esquena al sector de professionals de l'àmbit del llibre i les lletres", de manera que creuen que el missatge transmès a més de buit era inexistent. Amb això, ha deplorat que aquesta campanya, elaborada amb falta de destresa, "no contribueix a mantenir el prestigi de la ciutat en l'àmbit del llibre i la lectura".
Comentaris
un senyor antic
Dons , que espereu d'aquest Collboni?, una bona idea?, si es un imbecil integral respallaxaquetes.
Imputat
110.000 euros directes a omplir-li la butxaca al Mejide, per qualsevol tonteria . Puta mafia sociata.
PSC = Botiflers
Segurament el Trump ha llegit més llibres que el botifler del collboni. Perdre el temps, això es l'unic que sabeu fer (i fotre catalunya i als catalans).

envia el comentari