Denuncien una presumpta agressió masclista en un concert de punk-rock

Dos assistents al recital de Mamá Ladilla a Torredembarra diuen que un dels músics va animar a alguna noia a ensenyar els pits
Dos components de Mamá Ladilla | MAMÁ LADILLA

 

Dos assistents a un concert de la banda de punk-rock Mamá Ladilla a Torredembarra que es va fer dissabte han fet pública una denúncia de presumpta “agressió masclista” contra els músics que, en un moment de l’actuació, segons la versió dels denunciants, haurien demanat que alguna noia s’aixequés la camiseta.

 

La Lola Gómez i el seu amic Pol han denunciat els fets en un post a Facebook on expliquen que van demanar al baixista de la banda —a qui acusen de “l’agressió”— però que la seva reclamació va ser infructífera i que els altres components de la banda se’n reien. Així mateix, també diuen que van intentar denunciar els fets a l’organització perquè la festa disposava d’un espai per traslladar agressions masclistes, però que allà tampoc els van fer cas.

 

“Escrivim això —asseguren— per denunciar el comentari masclista del baixista del grup, el riure còmplice dels altres integrants que ens van tractar d’histèriques per denunciar aquesta violència, el silenci còmplice de les ‘forces de seguretat’ privades i la Policia Local”.

 

També volen denunciar “la hipocresia de l’organització, que posa missatges en veu en off i díptics liles però no condemna la violència masclista que un grup que ells mateixos han portat realitza davant de l’escenari i totes les assistents”.

 
Comentaris
I
I què us penseu que trobareu en un concert de punk rock? De fet els concerts de punk actuals són com el club super3 comparats amb els de fa 30 anys, on acabaves masegat de debò. Demanda de mal gust? Sens dubte, si vols veure pits sigues prou llest com per a lligar-te una noia. Agressió? No exagerem...
JRRiudoms
Algunes a l'estiu us avorriu i la vena persecutòria se us dispara. Histerismes a part, què us pensaveu que trobarieu a un concert d'"els ladilles"? Una lloança al feminisme o al suport mutu? Qui va demanar que alguna noia s'aixeques la samarreta, no va fer cap agressió; va ser un prec que, molts cops, no es necessari fer per veure segons què. D'imbècils n'es ple el món, i cal saber conviure amb l'adversitat. I no anar a l'era si no es vol pols. Atentament
Pregunto
A un punki que estava al concert una noia li va demanar que ensenyés la tita. També és una agressió, en aquest cas femillista? Pregunto. D'una altra banda anar a un concert d'aquest tipus i després fer-se el primmirat és per a llogar-hi cadires.
hytg
Vergonya del responsable del punt d agressions masclistes que no fessin res, els haurien de fer fora. La unica queixa amb la que no te rao es el guardia privat de seguretat, no se que es pensa que son, un guardia privat no te cap autoritat legal en un cas d aquest tipus, estan alla pagats per l organitzacio i han de fer el que l organitzacio digui.
jomateix
Estic d'acord en que ningu es te que propasar de la ratlla...pero de aqui que un cantan de punk o de opera digui una xorrada com que las noies ensenyin els pits, no hi ha per montarli un numero....aquesta noia es flipa una mica volguen denunciar no se el que...Dona, tens que tenir una mica mes de vista ya que el que feu las feministas es un veritable masclisma, i aixo es pot retornar en contra vostre. Siguem mes oberts, i hi han entorns que no pots esperar res mes.
SS
Tot això hem sembla una exageració
Josep
Pol!!, ets un calçasses!!!! La Lola et farà anar d'un costat a l'altre, es petarà la teva pasta i el dia que te'n donis compte, t'estarà fotent les banyes amb el teu millor amic ... No et convé una noia així!

envia el comentari