Collboni tomba la idea de Risto Mejide d'enviar llibres a Trump després d'una pluja de crítiques

L'acció s'emmarcava dins d'una campanya de l'Ajuntament de Barcelona per fomentar la lectura
Barcelona descarta enviar llibres a Trump en una campanya després de crítiques a la iniciativa | Europapress

L'Institut de Cultura de Barcelona (Icub) ha descartat aquest dijous incloure en una campanya per fomentar la lectura una acció per enviar llibres al president dels Estats Units, Donald Trump, després que hagi rebut crítiques a la iniciativa.

 

 

L'Icub ha destacat en un comunicat que l'acció no formarà part de la campanya davant les "crítiques que ha generat una de les accions incloses", que plantejava que llibreters i bibliotecaris de Barcelona escollissin dos llibres per enviar-los a Trump.


La iniciativa "només es farà, com no pot ser d'una altra forma, comptant amb el consens del sector" i després d'haver-se presentat els grups municipals, ha garantit l'Icub, presidit pel segon tinent d'alcalde, Jaume Collboni.

 

El propòsit de la campanya és fomentar la lectura a la ciutat fetn servir un missatge fresc i suggeridor i accions singulars i atrevides, amb una proposta encara en elaboració i en fase de revisió i d'adaptació de les "múltiples accions que la integren". La campanya, que ha guanyat l'empresa After Share -de la qual és soci Risto Mejide-, s'ha adjudicat mitjançant un concurs públic al qual es van presentar un total de set, ha detallat l'Icub.
Comentaris
davids
campanya antiviolència ajuntament barcelona any 2016,150000€ de pressupost....txannnn pel risto,campanya electoral del collboni a l'ajuntament qui la porta..... txannn en risto, again(varen passar de 11 a 4 diputats).campanya xorra i estrafolària(els poble pla no pot arribar als nivells intel·lectuals d'en risto)pel foment de la lectura...txannn pel risto."algo huele a podrido en Dinamarca".nova política amb velles màfies
0

envia el comentari