Amazon organitzarà un Passeig de la Fama amb escriptors a Barcelona

Diversos autors deixaran aquest dissabte la seva petjada en un acte al Palau Robert i el diumenge els lectors podran tatuar-se frases d'escriptors favorits
Diada de Sant Jordi | Barcelona és molt més

 

 

Amazon transformarà aquest dissabte els jardins del Palau Robert de Barcelona en el primer Passeig de la Fama de la Literatura i ha convocat diversos escriptors perquè deixin la seva petjada al terra amb la idea de retre homenatge a aquests creadors d'històries en vigílies d'un nou Sant Jordi.


Segons ha informat la companyia, participaran els autors Vicenç Villatoro i Lluís Bassat ('El retorn dels Bassat'); Sergio Vila-Sanjuán ('El informe Casabona'); Jordi Serra i Fabra ('Filo de sable') Fernando Gamboa ('Tinieblas'); Mercedes Pinto ('Cartas a una extraña') i Gonzalo Giner ('Las ventanas del cielo').

 

Aquest Passeig de la Fama forma part d'un programa d'actes que Amazon ha organitzat amb motiu del Dia del Llibre i convidarà transeünts i curiosos a participar per gaudir d'un dels dies més concorreguts als carrers de ciutats i pobles catalans.


El diumenge 23, Sant Jordi, Amazon plantejarà un nou repte i animarà els lectors a demostrar el seu amor per la literatura tatuant-se, temporalment, frases dels seus autors favorits. Així, durant tot el dia, els assistents amb una frase en ment tindran en el mateix Palau Robert un equip de tatuadors per reproduir amb la tècnica 'Stencil' algun dels seus fragments predilectes.

 

Tercera signatura digital a gran escala

 

Aquest any Amazon tornarà a oferir l'opció d'aconseguir la signatura digital de prop de 30 autors locals i internacionals en els Kindle dels lectors. Els usuaris que es descarreguin una d'aquestes obres rebran en el seu dispositiu una edició especial que inclourà la dedicatòria de l'autor escrita a mà i digitalitzada per a l'ocasió.

 

En aquest tercera signatura digital a gran escala participaran autors com Marcos Chicot ('El Asesinato de Pitágoras'); Ken Follett ('Un món sense fi'); Luz Gabás ('Como fuego en el hielo'); Albert Espinosa ('El que et diré quan et torni a veure'); Sarah Lark ('Una promesa a la fi del món'), o Juan Gómez-Jurado ('Cicatriz'), entre uns altres.

 

Màximes vendes

 

Aquest Sant Jordi estarà disponible a Amazon més de 36 milions de llibres en paper i més de 4,5 milions d'ebooks; la Diada del 2016 va ser el dia de l'any que els lectors més eBooks van comprar. De fet, el passat 23 d'abril va ser la jornada de més vendes d'eBooks en la història de la botiga de Kindle a Amazon.es.Comentaris

envia el comentari