Vicent Sanchis, nou director de TV3

El periodista valencià substituirà Jaume Peral
Vicent Sanchis, director adjunt del Món | Jordi Borràs

 

 

El periodista Vicent Sanchis serà el nou director de TV3. El fins ara director adjunt d’El Món substituirà Jaume Peral, que va ser nomenat director de la cadena pública catalana el febrer de 2016. Vicent Sanchis (València, 1961) ha estat director de la revista ‘El Temps’, de la revista ‘Setze’, dels diaris ‘El Observador’ i ‘Avui’, del programa Stromboli de Canal 33, de continguts de Cultura03 i de Barça Televisió. Actualment era director adjunt d’El Món, professor de la Universitat Ramon Llull, així com tertulià en diversos mitjans de comunicació (‘El Punt Avui TV’, RAC1, TV3,...).


El periodista valencià va ser també vicepresident d’Òmnium Cultural. L’any 2009 va rebre el guardó especial de la junta de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, i el 2012 el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’.
Comentaris
1410
Ara anirem bé. La llibertat i els resultats electorals cal que tinguin reflexes pràctics. El senyor que ho deixa s'ha cobert de glòria. Endavant senyor Sanchis.
ferran
Felicitats Vicent...Tant de bo no abandonis les tertúlies a TV3 i al PUNT/AVUI, perdrien molt sense la teva presència.
Porc rural
Una gran notícia!!!!! Moltes felicitats Vicent!!
Born in the Cat
Una gran noticia, i millor fitxatge!!! ENHORABONA, VICENT!!!
Edu
M'encanta que aquest senyor sigui el nou director, m'agrada molt com parla i el seu tarannà.
D'una vella casa
Sr. Sanchis, el trobaré a faltar a l'illa de Robinson i molts als altres llocs on sempre posava la paraula enraonada i contundent, marca de sa casa!. Enhorabona i molta sort!.
Ramon
Sense contemplacions, Vicent. Saps què estaria bé, per començar? Anul·lar la puta hagiografia de l'alcaldessa de Barcelona posada per les clavegueres espanyoles i programar en el seu lloc El Complot dels Anells. Sense contemplacions. Quant més se n'exclami el Col·legi de Periodistes, millor senyal. I si no hi ha manera de fer-li la volta com a un mitjó, tanca l'emissora. Tanca-la. Sense TV3, sense l'actual TV3, sense aquesta maleïda TV3 serà menys difícil aconseguir la llibertat de Catalunya.
Joanpetit
Quina alegria! Llàstima que el perderem de tertulià assenyat...
ricardam
Felicitats a tots ja que segur que ho farà molt bé. És un gran professional. TV3 ho necessita
terrassenc
Bé que finalment hi hagi un independentista al capdavant de TV3! Però havia de ser filoconvergent? El control dels mitjans dels convergents és completament desproporcionat (no arriben a un terç de l'independentisme)!
Narcís ( amb la veritat, el bé i el dret, dret natural, no n'ha de tenir por .. així sempre vers endavant i, per què no, amb tot allò que ens hi fum espanya!) ( en nostres mitjans públics .. algú ho ha dir, no debades els catalans no som espanyols/ fàcil de passejar!)
Me n'alegro un munt .. potser m'arrisco a dir-ho, però vull creure que no pas! PD: verament tv3 fum pena .. sembla hi manin ' els fatxets ' ( serà per por de no escoltar-se ' adoctrinar ' .. quan no adoctrina gens ni mica, ni poc ni gaire, mentre " tots els mitjans espanyols ", no només adoctrinen fora mida amb mentides/ enganys/ falsedats, que, a sobre, tots llurs contertulians són ' contra Catalunya ', provoquen ' catalanofòbia fora mida ?)!
Dani
Ho celebro. Felicitats pel Vicent Sanchis! Un paio intel·ligent que parla clar i valencià (I en un valencià que fa goig de sentir!). Visca!
Ramon
Què podria passar, si TV3 deixés de ser una puta televisió progre hispanocèntrica més per tornar a ser una televisió d'intenció nacional catalana? Que dirien que adoctrina, que dirien que és totalitària? Però si això ja ho diuen igualment ara! Ara com ara, TV3, igual que per exemple també la UPF, només és nacionalista catalana de cara al desgast polític. No hi tenim res a perdre, Vicent. Sense contemplacions!
Narcís Suriñach Bach
Ben volgut senyor Sanchis. No sé si em recorda. Soc en Narcís Suriñach Bach, antic component de l’Aula de La Gent Gran de la Uvic, el qual vaig tenir el goig de poder fer-lo venir a fer unes xerrades a les nostres reunions setmanals.. En primer lloc, felicitar-lo sincerament per al seu nomenament, ja que jo encara que ja mol vell, sempre he estat un fan convençut de les seves idees i de la seva manera de manifestar-les. En segon lloc, demanar-li per favor, que doni un gir al sistema actual de l
Bepo
Doncs que tingui molta sort. Espero que fitxi en Bernardos com a tertulià.
Rosa
Felicitats Vicent. Me'n alegro moltíssim.
Ramon
Confio que, a partir d'ara, Tant els TN com les tertúlies no partiran de pressupòsits d'hiperlegitimació progres. No espero que TV3 passi a ser de signe contrari. Només espero que el "signe contrari" existeixi. Que hi sigui present. Perquè generi debat i així es trenqui aquella hiperlegitimació, aquells pressupostos dogmàtics. Ja només fent això, serà boníssim pel procés sobiranista i també per la democràcia.
Ramon
Sigui en substitució de la porqueria sobre la Colau, o no, en qualsevol cas, El Complot dels Anells s'ha de programar d'una punyetera vegada i en prime time. Quantes vegades es va arribar a programar l'hagiografia del primer president de Tripartit i quantes El Complot dels Anells? Setanta a zero? I hòstia que poc han trigat a programar la porqueria de la Colau! Sense contemplacions, Vicent. No et diran res pitjor del que igualment et diran si no canvia res.
Tecleta
Ànims Sr. Sanchis! Sabem que no hi ha diners, però espero que pugui millorar els telenotícies,últimament jo ni els veia. Crec que encara que sigui una tv publica cal que tinguin en compte quina es la seva audiència i fer programes que ens interessin i de qualitat.
Dani
Ser independentista da siempre réditos económicos, ahora entiendo el ferviente apoyo de ciertas elites al proceso, enhorabuena son mas de 150000 euros al año. Una pena no ver mas sus escritos de ciencia ficción por aquí, me reía mucho con su relato independentista.
Magda
Moltes felicitats. Ara anirem mes be
Núria Florensa I Soler
Felicitats Sr. Sanchis. El seu bon anàlisi, ponderació amb fermesa I educació ho podrà impregnar a TV3. Necessitem un bon mitjà al servei de Catalunya, la humiliada I expoliada. La q es vol fer sentir com un país democràtic de qualitat. Sense por I a per totes. Busqui la sort! He gaudit dels seus escrits I tertúlies, per tant, fins a sempre MESTRE!
Bacoretta
Gavaldón i Bernardos no tindran qui els tiri per terra els seus dogmes de esquerra i dreta. La tertulia de Can Baste dels dijous ja ha perdut tota la gracia. Basté els hi podrà donar un micro per a ells sols . Bernardos aquest dijous posarà a caure d´un burro a En Mas sense que ningú, ni el moderador, els talli. Felicitats Vicent. Ara comensaré a veure TV3
Toni
Felicitas Vicent tens que caviar moltes cosas ha TV3
Carles Viñals Casado
Una gran notícia. Enhorabona, Vicent. Amb tú al capdavant, estic segur que TV3 deixarà automàticament de ser "la seua" per tornar a ser "la nostra"; que ja és hora. Confiem en tú.
felicitats Vicent
a veure si ara podem mirar una tv3 digna d'una vegada....endavant amb molta força i seny.
Bori i Fontestà
Felicitats Vicent, crec que tens molta feina per davant, el primer que hauries de fer és canviar-li el nom i que deixi de ser el canal 3 de tve, o és que quan siguem independents continuarà dient-se TV3, canvieu el logotip i poseu-li TVC, i aleshores me la miraré.
Angelblau
Quanta feina que tindrà l’admirat Vicent Sanchis, avui mateix al Telenoticies, després de informar de la Sentencia infame contra els nostres Dirigents, ha tingut mes espai mediàtic el racista aquest de l’Albiol que tota la resta dels nostres polítics, i al canviar al canal Espor3 valguem deu, que si el Madriz per aquí que si el Alonso aquell de la F1 per allà. Total que se li acumula la feina i els maldecaps, doncs tota aquesta trepa multiculti parasitaria de la TV3 li voldran fer la vida imposs
CASANOVA
Bona noticia, arriva una mica tard, pero tindrá molta més audiencia. L'inconvenient es que tindrá tota la UDEF revisant les rendes IRPF, i li treurán contes corrents a Andorra, participació activa al 3%, cervell del 9N i del cas Pretoria, i un fiscal amic ho acabará de llimar.

envia el comentari