Vicent Sanchis, director adjunt d'El Món

El periodista valencià s'incorpora a l'equip periodístic i empresarial de la capçalera que dirigeix Salvador Cot des de fa dos anys
Vicent Sanchis, director adjunt d'El Món | Jordi Borràs

 

Vicent Sanchis (València, 1961) ha estat nomenat director adjunt d'El Món amb l'objectiu de reforçar l'equip periodístic que dirigeix Salvador Cot, així com l'estratègia d'expansió de la principal capçalera del grup Totmedia, presidit per Ramon Grau i amb seu a Sant Cugat. Amb aquesta incorporació, El Món avança en la consolidació d'un grup de comunicació que aplega El Món, com a diari generalista, però que també creix a nivell territorial amb el Tot Sant Cugat com a mitjà de referència, sumat a nous projectes locals/comarcals com Món Terrassa, Tot Rubí, TOT CerdanyolaCapgròs, iSabadellBellaterraDiari.


El grup Totmedia també s'expansiona per la vessant temàtica, amb VIA Empresa com a gran capçalera empresarial; Vadevi.cat, diari dedicat al món dels vins catalans; PARESiNENS, revista familiar, i elcinèfil, orientada a la divulgació cinematogràfica.
Comentaris
fotli
molt bon fitxatge!! bemvingut
.
Mes convergencia.....
anna
Felicitats! M'agraden molt els seus articles i en general el que diu.
Felicitats
Bon fixatge
indepe
A veure si ajuda a acabar amb la censura o per contra l'aumenta, li donc un mes, llavors el jutjaré.
malament
Espero que no ho aprofiti per fer propaganda del liberalisme i els macrocasinos.
Teresa Vilanova
El mon hi guanya amb aquest fitjatge. El segueixo des de sempre al Punt Avui. Comparteixo absolutament tots els seus articles. També l'escolto a les tertúlies de la radio i la tv. ENHORABONA.
Brn
Tant el Sanchís com el Cot són gent de centre-dreta. (Bé, el segon no se sap ben bé què és perquè només parla sempre d'únic tema, a l'igual que el sr Víctor Alexandre, conegut filo-convergent)
Montserrat
Et segueixo cada dia en El Punt. Molt bon fitxatxe
Jaume
Amb arguments propis, sense concessions a la hipocresia... massa sovint en minoria a les tertúlies, inclusivament a la Illa de Robinson.
Mikalet
Una mica trepa,pero honest i sempre al costat de Catalunya,contra els que no volen la DEMOCRACIA.Feliçitats.
Antoni Carol
T'escolto i et llegeixo de bon grat! Bona aportació!
Pere punyentes
Molt bé! El primer que podria fer és un examen d'ortografia als redactors, quasi cada dia trobo alguna falta greu, greu de tipus desesperant, en algun article del diari. I no sóc expert ni molt menys filòleg... Salut!
Narcís ( pel fruit coneixerem l'arbre!)
Li vagi bé! Continuï sent diari " lliure i obert "! Així com neutral, imparcial i desinteressat .. defensant la llibertat de nostra nació/ PPCC! . . . . . . . . I, ara, ben aviat, un cop lliures .. el control, la revisió i la inspecció d'abusadors, sia en lleis, sia en explotadors, sia en endolls, sia en preus regulats, sia .. en prepotents baliga - balaga! PD: oblidaré, he oblidat, les manetes amb en Xavier Sardà ( aquest continuï vivint d'espanya ..!)!
Narcís
Em sembla que no m'hi he sabut explicar prou bé .. volia dir que sent ' sobirans ' ja no caldrà parlar tant de país veí tirà que sí de ' política general ' o pro la ciutadania així treballadors, usuaris i consumidors! PD: i que qui la faci, la pagui .. sia notari, sia registrador de la propietat, sia diputat, sia arquitecte, sia constructora, sia productor agroalimentari, sia indústria, sia embrutidor de rius/ medi ambient, sia . . . . . . . . .!
rapitenc
Una excel·lent notícia per als lector d'elMón
XX
Gran notícia!!
Oriol Domingo
Per molts anys de felicitat i sobirania al Salvador, al Vicent i a tot el Mon
Sanchis...
enhorabona, però, noi, t'has fet una foto amb aquestes ombres tenebroses que sembles el Dr. Mabuse amenaçant als lectors. Falles tècniques del marketing, imagino. :)
Fantàstic!!!
EI, però continua al vespre a la TV més bona ELPUNT-AVUI!! Necessitem el teu sentit comí, la claretat i l'honestedat d'un home treballador, viu i valent MOLTES FELICITATS!!!! i que els ressecs d'esquerres mentals continuïn essent lletjos, rabiosos i poc intel.ligents
per "Fantàstic"
Home, el Sanchís tampoc és que sigui un Adonis. Per no parlar d'altres coses més lletges de l'entorn de CDC.
3 $
Deixar el procés en mans de la dreta i les ideologies que representen els Sanchís i els Cot, no ens està fent cap bé.
Núria Florensa i Soler
Segueixo els seus escrits i quan puc les tertúlies que participa. Endavant i m'agrada la defensa serena que fa de Catalunya i del nostres Països Catalans. Enhorabona! Segueixi lluitant com nosaltres. No defallirem mai!
Marta
M'agrada molt com parles Vicent,sempre toques de peus a terra,i si em permets,clar i català,enhorabona!!

envia el comentari