TV3 fitxa Cristina Brondo per presentar el nou programa ‘Estàs igual!’

El format és una adaptació de la producció danesa ‘Get the Picture’
Cristina Brondo | TVC

 

TV3 estrenarà la temporada vinent ‘Estàs igual!’, un programa d’entreteniment que a cada emissió provarà de repetir la fotografia d’un grup feta anys enrere, amb els mateixos protagonistes. La conductora del programa serà l’actriu Cristina Brondo, que al seu torn va debutar a TV3 ara fa 20 anys interpretant la Clàudia de ‘Poblenou’, la primera telenovel·la de la història de la cadena. El programa, una coproducció de TV3 i Espurna Visual (Lavínia), és una adaptació del format original danès ‘Get the Picture’. La temporada d’‘Estàs igual!’ constarà de 13 capítols.


Més de vint anys després del seu debut televisiu, Cristina Brondo serà l’encarregada de conduir una de les noves propostes de TV3 per a la temporada que ve, el programa “Estàs igual!”.  “De fet, també podria ser-ne la protagonista: només caldria que recuperés una foto vella de la família de “Poblenou” i la volgués tornar a fer amb els mateixos personatges”, insinua la cadena. I és que en això es basarà el programa: reunir els protagonistes d’una instantània vella, enfrontar-los amb el passat, “viure l’emoció del retrobament” i reconstruir aquella imatge en l’actualitat. 

 

Brondo s’encarregarà d’acompanyar els protagonistes de cada un dels capítols en la seva recerca i serà testimoni de tot el procés fins que s’aconsegueixi reproduir l’antiga imatge en l’actualitat. “Una proposta diferent, emotiva i sorprenent, un viatge emocional ple d’humor i de complicitat, amb imprevistos i sorpreses, carregat d’històries humanes i amb una instantània final que impactarà l’espectador”, promet la cadena pública.
Comentaris
Lluïsa
ohhhhhhhhhhhhh.... m'encanta... poblenou o els 16 dobles !!!

envia el comentari