TV3 deixarà d'emetre el concurs 'Tot o res' en no assolir les "expectatives"

El programa 'Divendres' començarà més tard i s'allargarà fins a l'emissió del 'TN Vespre'

TV3 canvia la graella de les tardes a partir de la setmana que ve. Així, incorpora els primers canvis a la programació de les tardes, amb l’objectiu de provar noves fórmules per renovar la graella a partir del setembre.

 

Els primers canvis arribaran dimarts que ve, quan la cadena pública estrenarà la sèrie 'Nashville', una producció nord-americana de la cadena ABC amb una trama plena de traïcions, triangles amorosos i ambicions polítiques, que s’emetrà després de 'La Riera'.

 

Amb l’emissió d’aquestes dues ficcions, el programa 'Divendres' començarà més tard, cap a les 17.15h, i s'allargarà fins al 'TN Vespre'. D'aquesta manera, TV3 deixarà d’emetre el concurs 'Tot o res', ja que el programa no ha assolit les "expectatives convingudes". Es tracta dels primers canvis de graella des que Vicent Sanchis va ser nomenat nou director de TV3.

 
Comentaris
osser
Molt bé, espero que amb Sanchis TV3 torni a ser "la nostra". . El tot o res no funciona mai, sempre hi ha matisos
4
Ha estat res
El nom del programa ja era premonitori.
18
I " El Faro"?
I " EL FARO" per fi deixa de programar-se? excel.lent notícia si és produeix.
0
Eva
I el faro no poden deica demetre
2
MCarmen
El Faro fora jaaa sisplau...!!!
1
Pep Piscines
I el happy day? L'han estirat tant que no es pot aguantar....
1
josep
que torni l'òscar dalmau
1
Oi que no sap?
Oi que no sap el que l'hi pregunto?, tranquil, triï qualsevol resposta i a veure si l'encerta.... . D'axó en diuen un programa de "cultura general"?, nomes hi faltaven els daus per triar resposta.
0
cebrià aldric
El "Tot o res", a banda de demostrar que els participants només són entesos en nicieses i ignoren fins i tot qui és l'autor de "La Santa Espina"també ha palesat el baix nivell dels que preparen les preguntes: he pogut copçar fins a tres solucions errònies donades per bones. I això que no he vist, ni de bon tros, tots els programes.
2
maria
ja va hassen hora de camvis, no sabeu fer res mes que politca ? el DV tb. ja csnsa
3
Carme
Vull q segueixi el Faro ¡!¡!¡!¡!¡
0
maria
un concurs de cultura/cultureta estaría be. El tot o res, no!!! el Faro fora!!! i si no es volen gastar diners que reposin el Dr. Caparros, Dallas, Nissaga o vent del Plà i hem deixo moltes produccions (algunes nostres) superbones!!!
0

envia el comentari