Els treballadors de l'Ara voldrien acceptar la publicitat del referèndum

Els professionals del diari critiquen la decisió de la seva empresa de negar-se a publicar els anuncis de participació de l'U d'Octubre
La redacció de l'ARA | Diari ARA

 

"L’assemblea de treballadores i treballadors de l’ARA no està d’acord amb la decisió de no publicar la publicitat sobre el referèndum que el govern de Catalunya ha convocat per a l’1 d’octubre. Tampoc amb la gestió i la comunicació posterior", expliquen els professionals de l'Ara en una nota que ha publicat el mateix diari. El text considera que "si us fallem ens estem fallant a nosaltres mateixos" i assegura que "la plantilla ha transmès als responsables de les decisions la seva disconformitat", en referència a la direcció de l'empresa.

 

El comunicat dels treballadors reclama determinació -"calen decisions valentes"- i afirma que els que fan el diari estan "disposats a assumir els efectes que pugui comportar l’actuació del diari en relació amb el referèndum de l’1 d’octubre".
Comentaris
irreductibles
Molt bé pels treballadors/es de l'Ara, a la direcció i els seus inversors, que us moqui la iaia. Després demaneu subscriptors,és ara que s'ha de ser valents/es. MAMBO!!!.
Que actuin
Pues que si són coherents hauríen d'abandonar els seus llocs de treball no? Que s'en vagin, ja els recolocaran desde Jx3%
panxa
Endavant, "ho juguem tots ho estripem la baralla"
Peiro
O feu publicitat o em dono de baixa
Vaya mierda de patriotas.
Si son consecuentes deben presentar su cancelación laboral e irse a la calle. Vaya apesebrados cobardes.
Pep
S'ha acabat llegir l'ARA. El nou Periodico de Catalunya?

envia el comentari