Sanchis reconeix que viu una "situació molt incòmoda" però que no ha pensat en plegar

El director de TV3 acusa ICV de parlar ara "en nom de la gran professionalitat" quan va canviar el director general de la CCMA amb un procediment que "no és el que ara preconitza"
El nou director de TV3, Vicent Sanchis | ACN

 

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha reconegut que la reprovació del Parlament li planteja una situació "molt incòmoda" però que no ha pensat en plegar. "Quan es crea una contradicció al Parlament a mi també me la creen", ha asseverat en una entrevista a 'El món a RAC 1'. Amb tot, assegura que la polèmica li treu "poc temps" i defensa que té la "confiança" del consell de govern de la CCMA, que "encara no s'ha pronunciat". Així mateix, ha afirmat que el partit que ara parla "en nom de la gran professionalitat i pluralitat" –en referència a ICV- va canviar en època del tripartit el director general de la CCMA amb un procediment que "no és el que ara preconitza". "Que no es facin tantes trampes i que em jutgin per com tracto la pluralitat", ha reblat.


Al seu entendre, hi ha una "contradicció" que es va plantejar al Parlament. "Jo dic que només acataré i obeiré les instruccions del Parlament davant de qualsevol altra instància i ara resulta que el Parlament va contra les seves pròpies instruccions sobre la Corporació", ha precisat. Així, entén que quan es crea una contradicció al Parlament a ell també l'hi creen. En aquesta línia, afirma estar "d'acord" amb la legislació del Parlament i esgrimeix que no es vol deixar "marejar" per "maniobres polítiques lícites" entre majories parlamentàries que, afirma, volen controlar el consell. "Si no els agrada la seva pròpia llei, doncs que la canviïn", ha reblat.
 

El director de TV3 afirma que donarà "marge a tothom" i mirarà també quines són les "majories socials" a Catalunya, garantint "ser honrat" amb totes les sensibilitats. Així mateix, lamenta que hi hagi gent que l'hagi reprovat i, en canvi, posteriorment el trqui per demanar-li que "aguanti". "Això és de jutjat de guàrdia", ha precisat.
Comentaris
Ramon
Plega, Vicent. Plega perquè no podràs fer res. Plega perquè només hi seràs pel desgast polític.
42
anna
Heu fet el mateix que fa el TC: reprovar algú per les sevews idees! No m'estranya dels partits desnaturalitzats, però sí de la CUP. Un error més en el seu compte.
4
1410
Senyor Sanchis, per a mi sou una part necessària del pensament lliure de Catalunya. És un màster sentir les vostres opinions.
3
Born in the Cat
SEGUEIX ENDAVANT, Sanchis!!! Molts estem al teu costat, Vicent!!!
4
Pero que no es tan dificil de entender.
Que apliquen su "machacada" y repetidisima consigna de democrácia exquisita ; hooligan y defensor de corruptos fuera, pero al momento.
49
greu, molt greu
Sanchís: tothom sap que durant els últims anys ha anat dues vegades -o, potser, tres- a Andorra. És evident, doncs, la seva conxorxa amb els Pujol i Convergència.
52
Viu una situació molt incòmoda.
18
enric
Ets un excel·lent periodista, un home honrat i un gran patriota. Tal com dius, el primer que te que fer el Parlament, o millor dit, alguns partits es aclarir-se. Tot això a mi em sembla - amb perdó de l'expressió- una tocada de collons. No hauriem de decidir res fins el Referendum. Aquesta polèmica debilita el Procés.
3
Pere
No pleguis Vicent i fes net. Espanyolada asquerosa.
5
La culpa és de Putin , del Assad i De Rússia !!! Jueu !
25
Bacoretta
Les "revolcades" a li has donat a la Galdón a les tertulies te estan passant factura. Com diem a la nostra terra els de Iniciativa son com un cagalló per sequia.
2
MAG Arts
en Vicent Sanchis és un molt bon professional, de llarga volada i coherent , qualificatius que a hores d'ara no sovintejant ; a més a més , coneix bé Catalunya ; i jo en poso la qüestiô ..., com es pot reprovar quelcom, si tot just, tot just comença ? vetacî , per qüestions d'ideologia pas pel seu professionalisme ; aleshores .., tot és dit .., endavant Vicent !!
4
Montserrat
Sr. Sanchis...aguanti..res de plegar..precisament és això el que volen...que els catalans pleguem de lluitar ...i ja no em queda cap dubte que qui més es deleix és el món dels comuns...ens la tenen jurada...
3
Tonu
Força Vicent, de la conxorxa dels necis ni cas
3
Ricardam
Tot el meu suport. No pleguis ja que ara et necessitem on ets. Bon professional. Ni escoltis a aquesta gent de mirada curta.
2
Josep Maria R.
Endavant noi! Mas agradat MOLT a TV punt.avui.
1
Racs
Doncs si jo fos ell plegaria, com es pot governar en un lloc on no t'hi volen? Qui li farà cas? Els comites d' empresa de tv3 tenen massa poder, si no plega ara ho haurà de fer en menys de mig any. Que consti que per mi es un bon director, però a TV3 li amargaran l'existència.
5
Piferrer
Vicent, si us plau, no facis cas, es el que voldrien els vividors i botiflers de la casa. Ah, i "Oh happy day" ens encanta a tota la família, nets inclosos ...
2
Sèquia Monar
Endavant, Sr. Sanchis. Programi cada setmana un programa que es digui "fIL directe amb el president". Un altre que es digui: "Fil directe amb el vicepresident". I un tercer: "Fil directe amb la presidenta del Parlament". Nues dues hores setmanals de (cada) programa...
12
El seu nom
El volen mort abans de néixer...CUP, tú també, altre cop...
0
Gidevesa
Endavant Sanchis. La teva validesa no té discussió. Què vol aquesta gent una persona sense ideologia?
1
Pompeu
Un sofà incòmodE. Una cadira incòmodA. Un home dignE. Una dona dignA. El barbarisme de moda a Barcelona avui recollit al titular de la notícia. El català cosa de tots.
0
Llàstima
De fa poc temps ençà me n'adono que a la CCMA hi ha la subtil influència del món dels comuns i com sempre ha fet el PC, minan i controlan els estaments estratègics.
0
Lluis
Ja ha arribat la policia del pensament? Jutgem a un bon professional només pel que pensa? Que no li pensen donar cent dies, a veure com ho fa? Per cert, i encara que no sigui la seva competència, per què no protesten pel nomenament del director de RTVE a Catalunya? Aquest sí que els està bé? Apa ja, home!
1

envia el comentari