Sanchis: "No he vingut a TVC a fer de fanàtic ni de hooligan de ningú"

L'oposició carrega en bloc contra el nomenament i PP i C's demanen la dimissió de la presidenta en funcions de la CCMA
La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis, al Parlament | ACN

 

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ha assegurat aquest divendres que no ha arribat a Televisió de Catalunya "a fer de fanàtic ni de hooligan de ningú". Així ho ha manifestat a la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Així mateix, davant les crítiques de l'oposició ha recalcat que espera que "TVC no sigui la televisió dels processistes ni de la confraria del pecat redimit, ni de cap mena d'associació paranormal, sinó que sigui la de tots els que la vulguin seva". Sanchis ha escoltat les crítiques de tots els partits de l'oposició que han coincidit en lamentar la forma com s'ha escollit el nou director i han discutit que el nou director pugui garantir la pluralitat de TV3. En aquest context, PP i Ciutadans han demanat la dimissió de la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, mentre Jessica Albiach, de Catalunya Sí que es Pot, ha apuntat la possibilitat de demanar al Parlament la reprovació de Sanchis a través d'una moció.


Sanchis va ser nomenat el passat 13 de març nou director de TV3 en substitució de Jaume Peral. Així ho va decidir el Consell de Govern de la CCMA. El nou director ha comparegut al Parlament, on ha escoltat les crítiques de tots els partits, excepte Junts pel Sí, pel seu nomenament. 
Comentaris
Lluïsa
En Vicenç s'ha menjat amb patates a aquests polítics de pacotilla. Bravo!
4
Ramon
Ja l'han connotat per estigmatitzar-lo i amb això sol ja l'han neutralitzat. Ja està justificant-se preventivament. No podrà fer res. No canviarà res. Tant de bo que m'equivoqui, però em temo que la crosta progre i hispanocèntrica continuarà sense arrencar.
7
Piferrer
"...l'oposició carrega..." Bona senyal! Sanchís , enhorabona y no et tallis, fes neteja de vividors i botiflers i fes que TV3 torni a ser la que la MAJORIA de catalans volem; els altres ja tenen TVE, A3, T5 i derivados...
3
Confiança pel Sanchís
Per damunt de tot és un bon professional. I pitjor que els darrers directors de TV 3 no ho pot fer.
3
JordiP
Com sempre. Aquests dretossos sempre amb judicis d'intencions. Per què no esperen a veure que fa abans de criticar? Ah, no, és clar: si s'esperen s'arrisquen a que ho faci bé i hagin de tancar la boca. Això sí, cal que doni importància a allò que és més important pels catalans, i ara per ara el més important és celebrar un referèndum que ens indiqui fins a quin punt volem evolucionar vers una República catalana lliure i democràtica. Per fi.
2
Tal com està ara......
la TV3 que totes les notícies i tertúlies sembla que estiguin acollonits amb tant de "diplomàcia" i guants de vellut quant els nostres opressors fan tot el contrari respecte a nosaltres. Un altra cosa, "alguna pregunta mes" ha esdevingut insuportable...
2
Dionís B.
el carquinyoli p.s.c.-i.c.v. s'han embrutat els calçotets per por del que pugui venir i els fatxorres lo que volen és que desapareguin els nostres mitjans d'informació
2
Vlad
Com que mai no ha mentit ni ha parlat per boca d'altri, doncs ens el creurem, no és això?
13
Endavant
Espero que podem tornar a gaudir de TV3 al 100%!
1
Gombau
PSCat i CatSQP protesten perquè volen que la crosta progre hispanocèntrica continuï remenant les cireres dins TV3. PPCat i Colono's Cat protesten perquè volen que TV3 sigui controlada per Espanya o, si no, que desaparegui. Tots quatre partits unionistes protesten, amb summa ràbia, perquè el nou director és partidari de la professionalitat, de la pluralitat i de la llibertat informativa, a més d'ésser-ho de la lliberta de Catalunya. I això és tot.
9
andreu sole pla
BRAVO VICENT EL QUE HEM SEGUIT LA TEVA TRAJECTORIA ESTEM SEGURS QUE HO FARAS BE, SI US PLAU NETEJA TOTA LA MORRALLA DEL TRIPARTIT QUE ES TOXICA
8
Ara m'ha sorprès, Sanchis
Si no va a TVC ni de fanàtic ni de hooligan, què farà?. Idea: sigui el model TeleEspe i així TV3 haurà de xapar.
5
Ramon
No es tracta que TVC sigui "fanàtica ni hooligan de ningú". Es tracta de tot el contrari. Es tracta que deixi de ser-ho. Es tracta que el catecisme progre no sigui dogma. Es tracta que TV3 deixi de ser aquest horror, aquest ofec, aquesta propaganda progre permanent sense respir ni escletxa. No t'arronsis, Vicent!
16
Ramon
Per cert, el comentari d'en JordiP, de tombarella. Déu n'hi doret. Com es pot ser tan tanoca?
17
No cal que ho fagis de ningú Sanchis,
el hooligan i fanàtic ets tu!
5
sebastià
Jo ja en sé d'alguns que surten de tertulians que al menys no tindràn al seu gran flagelador el primer serà el "Gonzo de la Bernarda" que només saben tallar quan parlen els altres i parlar a la vegada. Signe més que evident de la manca d'arguments. Espero que no perderem Vicent Sanchis com a tertulià o com a comentarista de l'actualitat politica amb el seu bon critreri i valentia.
4
Tranquils, bona gent...
Em dol (tot i que no em sorpren) que tota la gent, genteta, gentola i gentussa del TRIPARTIT, engatjats d'honor amb sous vitalicis, hagin sortit com un sol gos a bordar tan sonorament des de l'anonimat que els fa pensar que els altres no som anònoms sinó, directament, imbècils. Doncs ho sento, nens i nenes : quan hagueu crescut, potser aconseguiu un contracte de "Janitorial Services".....a "La sexta"!
8

envia el comentari