Rufián i Rahola, tertulians de 'Sálvame Deluxe'

La comunicadora va entrevistar Lucía Bosé, mare de Miguel Bosé i àvia de Bimba Bosé

 

Dos independentistes fent de tertulians en un mateix programa de Telecinco. Es tracta del diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián i la comunicadora Pilar Rahola. Tots dos van participar aquest dissabte a la nit al primer programa de 'Sábado Deluxe'. Presentat pel també català Jorge Javier Vázquez, el nou programa de Telecinco ha començat amb la intenció de tocar temes del cor però també d'altres més socials. El programa d'aquest dissabte va començar amb una entrevista a Lucía Bosé, mare de Miguel Bosé i àvia de la desapareguda Bimba Bosé, on Rahola hi va participar com a tertuliana. Cap a la mitjanit va aparèixer Rufián, que juntament amb Rahola i d'altres tertulians, va parlar de la maternitat, pel cas d'una dona que ha donat a llum amb 62 anys. Al programa d'ahir també hi van participar col·laboradors habituals com Belén Esteban o María Patiño. En cap moment, però, es va parlar del procés català ni de Catalunya. 

 

Si vols veure Pilar Rahola entrevistant Lucía Bosé, fes clic aquí. 
Comentaris
Infantó
Jo crec que la senyora Rahola hauria de parlar de la Infanta Cristina, aquesta pobra noia que no sabia res i a la qual la Rahola li volia donar la medalla d'or de la ciutat de Barcelona
ona
sra. Rahola, si us plau, ...per dignitat..
Susanna
Per deu, el que s'ha de fer per menjar. Quina categoria tot un premi LLUNY !
caesar
no todo vale para intentar vender sus libros , un poco de dignidad !!
Maria
Rahola, demostres moltes vegades que no ets gens coherent..... I sino, que hi fas a Tele-5?
Braufuet
Ai! Rahola, per fi hem trobat el teu millor perfil mediàtic (Telecinco). No cal que tornis (mediàticament) no et trobarem a faltar. No t'amoïnis, tu vés enmerdant per allà, que quan serem independents ja t'avisarem.
Muntsa
Em sap greu Sra Rahola,no m agrada que vagi a casa de l enemic

envia el comentari