RAC1, líder amb rècord d'audiència i Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix

La darera onada de l'EGM mostra un nou rècord històric de la ràdio en català
El periodista Jordi Basté | ACN

 

L'emissora RAC1 ha fet un nou rècord d'audiència, situant-se d'aquesta manera en la primera posició de les ràdios més escoltades en català. L'emissora del Grup Godó acumula una audiència de 858.000 oients diaris, i és líder en 23 de les 24 hores del dia, segons la primera onada d'enguany del'Estudi General de Mitjans (EGM). Per la seva banda, Catalunya Ràdio és la ràdio que més creix, amb un total de 632.000 oients diaris i una pujada d'un 3% respecte a l'última onada. El programa 'El món a RAC1', liderat pel periodista Jordi Basté, té 660.000 oients (53.000 més que l'abril de l'any passat) i 'El matí de Catalunya Ràdio' 495.000 (amb 14.000 oients menys que la mateixa onada del 2016).


Rècord històric de la ràdio en català

 

Aquesta darrera onada de l'EGM revela un nou rècord històric de la ràdio en català. Així, la suma de les audiències de RAC1 i Catalunya Ràdio puja fifns el milió i mig de persones. Després de RAC1 (858.000 oients diaris) i de Catalunya Ràdio (632.000) es troba la SER, amb 346.000 odients diaris.
Comentaris
cupaire
todos los que escuchamos catradio somos indepes y la mayoria cruyffistas. se puede ser no indepe y nuñista y escuchar rac1. tenemos un problema.
2
xD
Fa gràcia perque sempre pugen les audiències a tot arreu. Hi ha coses que no són gaire creïbles. Que tingui més audiència la cosa Islàndia d'Om, que el TotCosta de Costa i Gelmà...
0
cupaire
en catalunya hay mas tietes q oyen al om que cruyffistas que oyen tot costa.
0
Antoni
I a més, amb la imprescindible ajuda dels diners de la generosíssima subvenció anual, del “amo” de Catalunya Radio… Que també serveix per pagar a la multitud de tertulians i col·laboradors unionistes i botiflers, que, a més van minant les creences i la voluntat dels indecisos en el Procés emprès pel poble català. És a dir, que aquest “amo” fa “un pa com unes hòsties”… El que no és gens estrany, donada l’altura intel·lectual dels polítics que integren aquest “amo”
2
Antoni, crec que estic d'acord amb tu però podries donar pistes sobre l'amo, que fa un parell d'anys que no segueixo gaire els mitjans. Parlem de la faixa o cosa així?
0

envia el comentari