Rac1 és líder, però Catalunya Ràdio retalla distàncies

L'emissora ha arribat als 814.000 oients, segons les darreres dades de l'EGM, mentre que la ràdio pública en guanya 55.000
El periodista Jordi Basté | ACN

 

Rac1 ha tancat la temporada en posició de lideratge, encara que Catalunya Ràdio retalla distàncies. Segons les dades de l’EGM publicades aquest dimecres, Rac1 ha arribat als 814.000. Amb aquesta xifra, l’emissora tanca la millor temporada de la seva història amb 823.000 oients de mitjana. Catalunya Ràdio segueix avançant i torna a ser l’emissora que més creix. En concret 575.000 oients escolten l’emissora cada dia. Amb aquesta xifra, Catalunya Ràdio obté 55.000 oients més.

 

Rac1 és líder de dilluns a diumenge, i és líder 20 hores al dia. ‘El món a RAC1’, amb Jordi Basté, és el programa més escoltat del país, amb 614.000 oients. Per la seva banda, ‘El matí de Catalunya Ràdio’ aconsegueix una audiència de 472.000 oients diaris, i també augmenta 55.000 oients respecte de la mateixa onada de fa un any. El programa que dirigeix Mònica Terribas és també el magazín matinal que més puja en aquesta onada de l’EGM.
Comentaris
Jm
El Basté cada dia Porta més unionistes al programa, em record al cuní..
Per escoltar RAC1 has d'estar preparat per fer zapping constantment
RAC1 S'ha tornat una venedora d'anuncis, i més en l'hora del Basté, dos minuts de notícies i cinc d'anuncis
Edgar D.
A vegades, quan vull saber l'opinió de l'unionisme, sintonitzo RAC1 ja que en les seves tertúlies sempre estan hiperrepresentados. Però de l'altra banda no estem millor ... a Catalunya Ràdio tenim Margallo i Domingo de SCC com tertulians fixos cada setmana!!! Està molt bé el pluralisme però crec que els catalans ens passem tres pobles de ser bona gent per ser políticament correctes, quan d'altre costat no tenen cap complex.
Bacoretta
He deixat de escoltar RAC1 fart de tots ells. Desintoxicar-me es el primer.
Marc
L'únic que queda a RA1 amb una certa qualitat és la Competència i la Segona hora. Ah, i els esports. La resta no val per res.
Aaron
Mireu, el dia en que Catalunya Ràdio trobi uns substitut/a de la Mònioca Terribes, amb una mica de més nivell, Catalunya Ràdio guanyarà per golejada a RAC1. Jordi Basté és un locutor de ràdio comarcal, no nacional.
Aritz
Jo segueixo RAC1 fa anys i el programa de Toni Clapés segueix a gran nivell, per contra Jordi Basté crec que està bastant cremat de fer aquest programa..
Marc
Ah, i en Basté és molt dolent i només sap fer ràdio-basura o ràdio-focs-artificials (estil sálvame) però la Terribas a vegades també té coses que cansen molt. I és que als periodistes en general, de seguida que prenen una certa fama el que més els agrada és parlar i escoltar-se. Suposo que és inevitable, però cansa i molt.

envia el comentari