Pilar Rahola entrevistarà Marcela Topor, l'esposa de Puigdemont

La filòloga anglesa i periodista serà la protagonista del pròxim capítol del Fora de Sèrie de TV3, que aquesta setmana ha reunit a Àngels Barceló i Íñigo Errejón
Marcela Topor i Pilar Rahola en el programa Fora de Sèrie de TV3 | TV3

 

 

La periodista Pilar Rahola entrevistarà Marcela Topor, l'esposa del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el pròxim capítol de Fora de Sèrie, un programa de TV3 que reuneix cada setmana un extreballador de la casa per entrevistar a una persona que ell mateix escolleixi. 

 

 

Precisament, el programa es va estrenar amb una entrevista d'Andreu Buenafuente a Carles Puigdemont. Pel programa també hi han passat Gerard Piqué, Quim Monzó, Carles Francino, Joana Ortega, Pedro J. Ramírez, Anna Gabriel i, en l'última edició, Íñigo Errejón.  
Comentaris
Ramon
Senzillament horrorós. Espanya en tindrà prou amb la nostra estuoidesa per derrotar-nos sense ni tan sols haver d'oferir res.
44
Mastegant sorra
Que sigui independentista no em fa perdre de vista els gripaus que tenim per aquí. I pel meu gust, no són pocs.
23
Ramon
Però qui hi ha al darrere d'aquest programa, el Grup Godó, el CSI, el que quedi de PSC?
7
gurbi
Què pot interesar a la gent d'una senyora que no ha fet cap merit exepte de ser la dóna de MH president de Catalunya. Rahola ja nosap que fer per llevantar el ranking de convergència. La noia surtiria amb dignitat si anulés la entrevista.
15
P-d-mont
Marcela va portar a la Pilar uns minicoissanets que vaig preparar especialment per a elles. Mireu quina cara se li ha quedat a Pilar. És que sóc un pastisser acollonant.
11
@P-d-mont
Et penses que eres graciós i mes aviat ets ruc de mena.
2
Wojciech
Quant auto odi que veig en els comentaris.
1
Cunino
Rahola està darrerament d'un visceral excessiu.A veure si sabra escoltar o farà com Cuní
0

envia el comentari