Núria Roca presentarà i dirigirà 'A tota pantalla', el nou magazín dels matins de TV3

Serà codirectora al costat d'Òscar Nogueira, que actualment dirigeix al mateix canal el programa 'Joc de cartes'
La presentadora de programes d'entreteniment Núria Roca | Europa Press

 

 

La presentadora de programes d'entreteniment Núria Roca codirigirà i presentarà 'A tota pantalla', el nou magazín matinal que TV3 estrenarà pel setembre. Serà una de les novetats de la graella que el canal posarà en marxa a partir de la tardor, concretament el 4 de setembre. El nou programa, que s’emetrà de dilluns a divendres, començarà al voltant de les 11.00 h i acabarà a les 13.45 h, just abans del nou 'TN comarques'. Roca codirigirà l'espai al costat d'Òscar Nogueira, director de 'Joc de cartes', que s’emet les nits de dijous a TV3. Segons els responsables de la cadena, 'A tota pantalla' neix amb la intenció de ser "un programa jove per a gent adulta". L’objectiu és oferir "una illa d’entreteniment enmig d’un mar d’actualitat informativa constant", en paraules de Nogueira.


El programa no estarà lligat a l’agenda informativa ni pivotarà sobre l’actualitat. Tot i això, estarà obert a qualsevol temàtica, sempre amb una mirada "informal, divertida, diferent, i en molts casos didàctica". Nascuda l’any 1972 a la població valenciana de Montcada, Núria Roca va començar la trajectòria a la televisió de manera casual i va debutar el 1994 a Canal 9. Ha presentat programes com 'Waku waku' a TVE, 'Nada personal' a Telecinco, 'La isla de los famosos' a Antena 3, 'Gran Slam' a Cuatro o 'El millonario' a La Sexta. També ha participat en diverses sèries com a actriu i a programes radiofònics de cadenes com M80 Radio, Cadena Dial o Melodía FM. En aquesta última dirigeix i presenta, des de fa quatre anys, 'Lo mejor que te puede pasar'.
Comentaris
carib
bona noticia, em sembla una molt bona profesional, amb talent, educada, amb coneixement del sector audiovisual....
Sebas
So no es indepe que foti el camp si us plau
anna
Amant de les matances de toros
llpv
Perfecte. Hem d'anar recuperant els periodistes catalans que treballen a Madrid per incorporar-los al nou star-system de la República Catalana.
Per fi, algú de València !
M'agrada sentir els diferents accents de la nostra llengua, és bona professional, educada i agradable. Bona elecció. Esperem que sigui habitual que professionals de tots els territoris del domini lingüístic puguin treballar amb naturalitat a totes les televisions en llengua catalana.
MIK
Heu de respectar-la: aquesta noia es diu Nuria Roca, no pas Núria Roca.
EL.....CATALÀ....EMPRENYAT
LO...Que...ens,,,faltaba,,,unaltra...Dona,,,molt...Espanyola,,...y,,,Castellena...a,,TV--3....Segur..lava...Proposar EL CONSELLER,,,DE,,,CULTURA..SANTI...VILA. Es Tan,,ESPANYOLA ..CON...EL ..
jprats
No aporta res d'interessant. Entreteniment versus informaciód' actualitat????? No em sembla bé. S' l'exemple és Joc de Cartes: no anem bé

envia el comentari