L'entrevista a Puigdemont de TV3 va tenir una quota de pantalla del 21,9%

El programa va tenir una durada d'una hora i mitja i es va fer des del Palau de la Generalitat
Carles Puigdemont i Vicent Sanchis | ACN

 

L'entrevista que el director de TV3, Vicent Sanchis, va fer aquest dimecres a la nit al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va tenir una audiència de 615.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 21,9%. L'entrevista va durar una hora i mitja i es va fer des del Palau de la Generalitat. El minut més vist va ser a les 22.15h, quan es va registrar una quota de pantalla del 25,7% i 751.000 espectadors. Aquestes dades són lleugerament superiors a l'entrevista que el mateix periodista va fer al president i al vicepresident de la Generalitat al juny passat, que va congregar davant la televisió 537.000 espectadors i un una quota de pantalla del 19,2%.
Comentaris
PRESIDENT
ESTEM AMB TU, ESTEM AMB CATALUNYA. ¡ ¡ REPUBLICA INDEPENDENT LIURE DE FAXISTES ! !
Isma
Caram, un 20%, no sembla un xifra espectacular, oi? Més aviat sembla que els mateixos fanàtics de sempre escoltaven al fanàtic de torn.
Isma, quina sort que tens de no ser un fanàtic
i quan algú et vulgui retallar els teus drets, tan et faci....viure així sense preocupar-te per la teva dignitat i millor que t'amenacin i et diguin que pots fer i que no...vius més tranquil, vaja, que quasi vegetas.
Vilafranquí
Un altre massatge eròtic de la "televisió de tots". Ja se la podem quedar. Al menys ja sabem que el 80% del catalans van passar del que digués el llepasubvens forever aquest
Kim
Mira TELECINCO q es el teu nivell

envia el comentari