L’Arquebisbat de Barcelona desmenteix que negociï la cessió de les freqüències de Ràdio Estel a la COPE

Informa també que el patronat de la Fundació que gestiona Ràdio Estel és qui administra les freqüències d’aquesta emissora radiofònica.
 

L'Arquebisbat de Barcelona ha desmentit que estigui negociant la cessió de les freqüències de Ràdio Estel a la Cadena COPE. En un comunicat, assegura que, que davant les informacions aparegudes en les darreres hores sobre l’existència d’unes eventuals negociacions per cedir les 12 freqüències de Ràdio Estel a la Cadena COPE, l'Arquebisbat "no té constància d’aquestes negociacions i, consegüentment, que hi hagi participat cap representant diocesà".


Així mateix, l’Arquebisbat de Barcelona informa que el patronat de la Fundació que gestiona Ràdio Estel és qui administra les freqüències d’aquesta emissora radiofònica.

 

Els darrers dies han aparegut nombrosos rumors sobre aquest fet que, tal i com publica CatalunyaReligió.cat es van incrementar aquest dimarts arran de la visita a Barcelona de Fernando Giménez Barriocanal, president de la Cadena COPE.
Comentaris
sebastià
Aquesta esglesia està més tocada que el PSOE. En vies de desaparició, vull dir. El clericalisme està de baixa, Cada vegada menys representac ió i menys influència si no és perque alguns avis encara es veuen atemorits. Deu no castiga, en la seva infinita caritat, i jo ja m'entenc directament amb ELL sense intermediaris interessats.
3

envia el comentari