La SER prescindeix de la periodista Gemma Nierga

La cadena li ha comunicat que no li renovarà el contracte, que venç aquest mes de juliol, segons ha avançat el diari 'ARA'
La periodista Gemma Nierga | Europa Press

 

 

La Cadena SER ha decidit prescindir de la periodista Gemma Nierga, que portava més de 30 anys treballant a l'emissora. Segons ha publicat el diari 'ARA', Nierga deixarà de presentar el programa matinal 'Hoy por hoy' i la cadena li ha comunicat que no li renovarà el contracte, que venç aquest mes de juliol. Segons el mateix diari, fonts coneixedores de l'operació emmarquen la seva marxa forçada al procés de debilitament que s'està aplicant a Ràdio Barcelona i els seus professionals en relació a la central de Madrid.
Comentaris
Goodbye nyistan
Ja ens estem separant. Bona senyals comencen a arribar.
Narcís ( hauria d'haver dit, dir constantment ser ' gallega com aquelles de RNE o OC encara que tota sa vida fos a ca nostra de nascuda una i de mesos l’altra ‘ àdhuc potser extremenya ..!) ( llàstima pels espanyols decents .. però anem’s-en jaaaaa d’estat catalanòfob/ anticatalà!)
Imagino que ja no li caldrà fer-se la simpàtica o somrient perpètua, l'accessible, la generosa, la lliure, la plana/ senzilla, la desembarassada .. l'expedita, tot plegat, per caure bé als espanyols, tot plegat per tenir share espanyol! PD: només esperar no me la fumin a TV3!
WOXTER
Para mi la Ser se ha terminado. La están destruyendo poco a poco y se esta derechizando.
JordiP
Espero que li trobem aviat un lloc a alguna de les emisores institucionals o privades de Catalunya, de la nova Catalunya. I si els altres medis centralistes ens volen anar retornant els professionals catalanas potser arribarem a tenir un dels millors sistemes del món. Mentre tant, ells s'estan traient de sobre els millors elements que "les dan brillo". Cada cop més anodins, cutres i populacheros. Aire.
En todas partes cuecen habas
A Catalunya Ràdio la crosta socialista va defenestrar a l'Antoni Bassas i van posar-hi un esperpent. Ara la Terribas va fent, sobretot gràcies a que a RAC 1 hi ha un xitxarel.lo, que de tan cregut, empitjora dia a dia
Corcó fluix
Sempre he detestat la prostitució "ideològica", especialment la dels que exerceixen professions amb projecció pública (periodistes, advocats, actors...). Ara sospito que quan la Gemma torni a casa no trigarà gaire en fer-nos ben palès el seu compromís irrenunciable amb el dret a decidir dels catalans, per tal de fer-se perdonar així el seu passat dolçament col.laboracionista amb l´escanyolisme.
Pastoret
Ustedes que pueden dialogar, dialoguen! És clar, com a bona seguidora de les tesis Guerristes ho adreçava al PP, oblidant-se dels socialistes i el Gal, perquè eren la seva menjadora. Guaita ara, Roma no paga traïdors.
LUIS
En Madrid consideran el programa demasiado catalan, que contraten en su lugar a Belen Esteban , va mas con ellos y su estilo es español, muy español y mucho español.
Joan
Res de nou: Roma traditoribus non praemiat
Ramon
Honor als pocs periodistes qye van estar sempre del costat nacional català i per tant contra les esquerres sucursalistes.
Vlad
com els agrada a alguns dir com han de fer i què talment com si us creguéssiu els reis del món. I què us importa? I si aquesta dona vol continuar treballant en algun mitjà de Madrid? Què heu de fer de la vida dels altres, tan trista és la vostra?
Ramon
Honor a Miquel Calçada, honor a Ramon Barnils, honor a Vicent Sanchís, honor a Vicent Partal, honor sobretot a Jordi Vendrell!
Josep
El meu oncle eta en Enrriq Domingo Valls un pioner tecnic en Radio Barcelona....despres va ser la ser....algun dia Radio Barcelona tornara...
Francesc Avellaneda
Ràdio Barcelona és una sucursal de la cadana SER a Catalunya. És una emissora espanyola i espanyolista.

envia el comentari