El president de la Cope reivindica el "canvi de to" de l'emissora amb Catalunya

Preveu beneficis de 4 milions per a aquest any
El president de la Cope, Fernando Giménez Barriocanal | Europa Press

 

El president de la Cope, Fernando Giménez Barriocanal, ha reivindicat aquest dimarts el "canvi de to" de l'emissora amb Catalunya en els últims temps, i l'ha erigida com un pont de trobada amb la resta d'Espanya. En la seva intervenció al Fòrum de la Comunicació, impulsat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), ha subratllat aquest canvi en les formes després d'una posició que "s'havia extremat" i que ha suposat, segons ell, un retorn a les arrels de l'emissora.


Ha afirmat que Catalunya és important i ha considerat que l'emissora ha de ser "pont de trobada" amb la resta d'Espanya, i ha recordat que en una convenció de l'emissora celebrada a Barcelona va demanar disculpes a la llavors vicepresident del Govern, Joana Ortega, per les formes amb què s'havia dirigit a la comunitat. "Era evident que hi havia un cert clamor en la forma que ens havíem dirigit" a Catalunya, ha admès Giménez Barriocanal.

 

En aquesta voluntat de teixir ponts, ha admès carències i ha afirmat que encara han de cobrir que "les veus de Catalunya siguin escoltades" a la resta d'Espanya, ja que, segons la seva opinió, sí que han tingut ja cabuda les diferents veus a Espanya sobre Catalunya.


13 TV

 

Giménez Barriocanal, que en pròximes dates entrarà en el consell de 13TV, ha afirmat que aquest canal televisiu hauria de fer el mateix camí que ha seguit la Cope perquè no ajuda, i ha dit que el consell de la televisió vol anar cap a "una dimensió menys polititzada i més social". Ha afirmat que l'emissora preveu per a aquest any uns beneficis superiors als 4 milions d'euros i té gairebé tres milions d'oients, després d'uns anys en els quals la ràdio com a mitjà de comunicació ha baixat un 40% la seva facturació.

 

Ha remarcat que durant la crisi no ha fet cap expedient de regulació d'ocupació (ERO), però sí que els treballadors van veure una reducció temporal del seu salari, als quals ara es "tornarà el seu esforç" amb els beneficis que preveu la cadena. Ha emfatitzat que en els últims 20 anys la Cope no ha rebut "ni un euro" de la Conferència Episcopal, i ha afirmat que l'emissora no és el seu portaveu.Comentaris
Ramonet de Salou
Després de més de 25 anys aguantant animalades com les d'en Jiménez Losantos, sembla que es comencen a donar compte de que estan força allunyats del que predica la seva esglèsia. Més val tard que mai.
1
Filiprim
No tenen barra ni res, aquests descarats! El grau de violència verbal envers Catalunya ha estat i és inadmissible. La manipulació, la intolerància, els insults, l'escarni i el menyspreu als sobiranistes o independentistes són moneda d'ús diari en aquesta cadena. El foment de la xenofòbia i l'odi als catalans és el leitmotiv tant de la COPE com de 13TV, les cadenes dels 'bisbes, de l'esglèsia, dels homes de Déu. HA!
1
Deulofeu
'el "canvi de to" de l'emissora amb Catalunya en els últims temps'. Sí, és com aquells que deixen de fumar... i tornen quan passen 15 minuts, en un cicle infinit.
0
SEBASTIÀ
Us ho diré de la manera que enteneu millor: AUNQUE LA MONA SE VISTA DE SEDA, FEA SE QUEDA. Vosaltres aqui a casa nostra no teniu cap solució, doncs ja heu quedat marcats com el llop que s'enfarina les potes per semblar un xai... A QUI VOLEU ENGANYAR? US PENSEU QUE SOM RUCS COM LA RESTA D'ACOLITS VOSTRES?
0
Triangle
PERDONA PERDONA .... pero el mal ya esta hecho ... que li farem companys, nosaltres si sabem perdonar ...
0
Bepo
Costa creure a aquesta gent que sempre han estat virulents contra Catalunya. Em reservo el qualificatiu per no posar-me a l'altura d'ells. Que el seu déu els empari. Els catalans estem farts de caragirats!
0
Quin canvi de to?
Però si el públic de la COPE i 13TV el que vol és tot aquest vòmit anticatalà! No volen informació ponderada, volen bilis, volen sang (catalana), volen que els reafirmin en les seves opinions de tarats "conquistadors". Per cert, que fa uns dies hi havia una notícia que la Generalitat havia de denunciar a la COPE per ocupació il·legal de dues freqüències, vols dir que aquest paripé no hi té quelcom a veure?
0
Cartanya
Home tan malament no os a anat. 4 milions de beneficis son 4 milions. Ara sense anar contra Catalunya, veurem qui os escolta; els catalans no crec i els que os escoltan ara, si no aneu contra Catalunya dons no se. . El proper any segons els beneficis en tindreu la resposta, però jo crec que en seran mols menys.
0
Bacoreta
La COPE i 13TV han sigut i son una de les majors fabriques de independentistes. Els insults a la inteligéncia han sigut i son el pa nostre de cada dia. Servidors de Dèu. No se quin Déu deuen adorar. " no levantarás falsos testimonios ni mentirás" diu un manament de la llei de Dèu.
0
almogaver.cat
Quina barra. Després de més de 20 anys donant falsos testimonis tergiversa ments i amb manca de la més elemental objectivitat contra Catalunya el català i lo català, ara diu, que s'afina,"Un canvi de to...?" (quina barra) .TRAY AGAIN ! https://youtu.be/7oWecv5-VY0
0
Aneu a la m...a!!! tu i el vostre senyor!
Ja! , porteu 20 anys insultant-nos, amenaçant-nos, ignorant la nostra llengua i cultura, i ara dieu que ja està tot oblidat, que ara us portareu bé ... no creus que som nosaltres qui us hauria de perdonar? però no t'esforcis, mai perdonarem tot l'odi que heu intentat crear,sabem que tot és mentida, n'estem tips de la vostra església espanyola i tot el que tingui a veure amb els xenòfobs espanyols
0
Espanyols , església, i exèrcit ... quin còctel més letal!
Això que fan aquests de la COPE del copón és el mateix que l'home aquell que ha estat estomacant la seva dona tota la vida i que quan és vellet i sense forces, li diu ... veus com sóc bo?, ja fa uns mesos que no et pego, ni t'insulto ...
0
Lluís
Un canvi de to? això vol dir que el que passava abans, i durant molts d'anys era INACCEPTABLE. Per l'audiència cada dia insultaven als catalans. Doncs ara anem a per valtros, feixistes de la COPE. Que heu canviat? Ara és massa tarda. No sóc catòlic així que no us perdono. El mal ja està fet. A fer la mà!
0
ACAGARALAVIA
Coneixen com son alguns espanyols (no generalitzo) ,NO ENS EN REFIEM NI UN PEL,una de les seves "grans virtuts" es la manipulació i l'engany,ara en volen fer el gara- gara,perque ens confiem i quan baixem la guàrdia,PUNYALADA PER L'ESQUENA,com molt be dieu,tenim experiència de molts anys,de rebre insults i amenaces.LA COPE, FORA DE CASA NOSTRA¡¡
0
Narcís ( si no fos pels diners ' furtats de la caixa pública ' .. qui tingui orelles que hi senti!)
Les mentides, falsedats, enganys, fal·làcies .. les infàmies, difamacions, desprestigi .. les imputacions, injúries, les calúmnies .. d'aquesta gent ( gentalla ) contra l'univers català clamen al cel! PD: només cal veure quins locutors-es i cia. han tingut i hi tenen ( i quina bestiesa els hi paguen!)!
0
Ecs!
En els últims temps? Però si als anys 80 del segle passat ja deien disbarats sobre el nostre país. Recordo aquesta època perquè que n'havia escoltat alguns de grossos i des d'aleshores ja no he escoltat mai més aquesta emissora estúpida de ràdio.
0
Cope, sou uns pocavergonyes que fareu en tot moment el que us convingui, sort en teniu dels milers d'ignorants que corren per aquestes terres.
0

envia el comentari