El Comitè d'empresa i el Consell professional de TV3 desaproven el nomenament de Sanchis com a nou director

Creuen que "mina la credibilitat del mitjà i dels seus professionals"
Vicent Sanchis | Jordi Borràs

 

 

El Comitè d'empresa i el Consell professional de TV3 ha desaprovat aquest dilluns el "nomenament sorpresa" del nou director de TVC, Vicent Sanchis. "Un nomenament sobtat i sense arguments clars i professionals, que mina la credibilitat del mitjà i, en conseqüència, dels seus professionals", han assegurat.


Així mateix, han exigit que els nomenaments "es facin amb consens o per majories qualificades" i han reclamat "les reformes legislatives que evitin canvis a dit com el d'avui. La designació del nou director es manté dins dels acords dels partits del govern per repartir-se els càrrecs de la CCMA que permet a l'antiga CDC controlar la direcció del Consell de govern i de TVC", han apuntat a través d'un comunicat.

 

En aquest context, han indicat que el nomenament de Sanchis "no és un bon senyal per a la independència professional, la pluralitat i l'obertura de la CCMA al conjunt de la societat". Segons han destacat, la decisió del Consell de la Corporació "arriba en un moment de protagonisme mediàtic molt inconvenient per als dirigents de l'antiga Convergència (Cas Palau i Cas 3%). Precisament la bona cobertura informativa d'aquests judicis no es pot veure interferida per decisions extraperiodístiques". 


Han recordat que fa mesos que Jaume Peral reclamava públicament un millor finançament per renovar la programació de TVC. "Aquesta també pot ser una de les claus de la seva substitució. No ha estat l'única veu a reclamar més pressupost: també ho ha fet el CAC amb el Llibre Blanc de l'Audiovisual i el manifest 'Més TV3' presentat pel sector audiovisual juntament amb el Comitè d'empresa de TVC".

 

El Comitè d'empresa i el Consell professional de TV3 han manifestat que "la cúpula de la CCMA continua tancada a Via Augusta protagonitzant enfrontaments amb els directors de Catalunya Ràdio i de TV3 per qüestions pressupostàries i de control de programació i restant autonomia de funcionament a les empreses". 

 

Han criticat que el Govern i la majoria del Consell de la CCMA continuen "veient la Corporació com un instrument de propaganda a curt termini que cal controlar i no actuen per millorar les expectatives de futur de la principal indústria audiovisual de Catalunya".

 

En aquest context, han reclamat la reforma urgent de la Llei de la CCMA; "una Corporació desgovernamentalitzada i despartiditzada; un Consell de Govern renovat i un pressupost suficient per fer front al futur".Comentaris
això
Si volem evitar un TeleMadrid a la catalana, estaria bé escoltar què diuen els que treballen i coneixen des de dins TV3. Una televisió de qualitat no és aquella que diu sempre el que vols sentir, sinó la que et fa pensar
Nosas
El sectarimse polític del comitè d'empresa disfressat amb un discurs de pretesa independència periodística. Quin riure fan aquests senyors. Bona feina, Sanchis! (Amb permís d'aquests "menjaconvergents")
Boi
El corporativisme sectari a TV3 és manifestà amb virulència sobre tot perquè perilla el discurs sociata i podemita cosa que ens descobreix el caràcter ideològic i gens professional dels que controlen el comitè d'empresa i el Consell Profesional.
MN
ja han sortit els anticonvergents de guardia, que es fotin
Tecleta
Fora estrany! Suposo que en Sanchis ja hi comptava quan a acceptat el càrrec. Li desitjo sort!
MontseC
"no és un bon senyal per a la independència professional, la pluralitat i l'obertura de la CCMA al conjunt de la societat". Sisplau! Si semblen unionistes la majoria dels presentadors i programes, contat d'algunes excepcions. Espero que faci neteja i que entre altres coses es corregeixi el vici de parlar amb Catanyol d'algun dels professionals. Trobarem a faltar al Sr. Sanchis a les tertúlies.
Joan
Tv3 aixi com ACA , ARC, Meteocat, FGC....esta ple de sociates i colauers col.locats en època montilla. ...fotos mania....sanchis molta sort...I amortitza tantes places com puguis....q es currin unes oposicions colla de vividors
davids
per a mi la poden tancar demà mateix i tots al puto carrer.
Bacoretta
Srs. del comité i del Consell Professional de TV3 . Ara es l´hora que miraré TV3. Far de podemitas i sociatas.
Pepo
La credibilitat dels treballadors de TV3 està en dubte de fa molts mesos. Us heu convertit en altaveu dels mitjans espanyols. Sembla més que feu de CNN international del que passa a España -considerant Catalunya com a España-, que no pas una altra cosa. Estaria bé saber una mica més de les persones que conformen el Comitè d'empresa i el Consell professional. Potser tindríem sorpreses, no? Ningú dubtava d´en Jaume Peral, però crec que no ha pogut fer la feina que li van encomanar.
PuigdeNODO.....
TV3 , es ens agradi o no : es el NODO !!!! i res mes !!!
Ciutadana farta
El promer que s,ha de fer, no es posar mes einer public, sino rebaixar els sous astronomics dels treballadors, son teeballadors publics i no han de guanyar mes que un mestre o un metge, fins aqui podiem arrivar!!, a veure si ara la deriva sociata incv /podemita colauera s,atura, fa fastic sentir-los a alguns, heu de ser mes imparcials i no tan sectaris, sanchis, quina feina tindras !!!! Felicitats per l,anomenament ,estem segurs que ho faras superbe i tv3 millorara, que falta li fa
sebastià
En nom de qui parlen aquests? No s'enteren de que darrerament TV3 ja no és la dels catalans? S'estan carregant l'idioma, ens fem un tip de veure partits i reportages de'n Nadal, del Reial Merder, de noticies mal aprofitades o directament d'escàs interès quan no de repeticions de noticies en els TN de mati, migdia i vespre... i ara que semblava que n'endevinaven una van i s'ho volen carregar?? Adeu TV3 si és així.
CASANOVA
Francament, mentre a TV3els tertulians representen tot l'espectre polític, a 8TV, Tele 5, La Sexta, Antena 3, conviden a Rosa Diez, Inda, Maruenda com a veus representatives del que succeix aquí, una representació proporcional al nombre de parlamentaris de cada grup em semblaría just. Encara que C's i l'Arrimadas es repeteixen més que l'all i oli, i no opinen ino qu'adoctrinen seguint el guió escrit per el Rivera.
Fan d´en Sanchis
Moltes felicitats i molta sort, senyor Sanchis. Ja n´hi ha prou de tenir la TV en mans de podemites,cupaires i sociates.Si no els agrada, que marxin.
Hamilton
Ja protesten els populars, sociates, podemites, iniciativeros-comuns etc etc es a dir els botiflers de dretes i els botiflers " d'esquerres "
D'una vella casa
El Sr. Sanchis, una persona amb molta experiència a tots els nivells periodístics, amb vàlua professional demostradíssima, clar, decidit i contundent, que deixa en evidència el Comité d'Empresa i el Consell Professional de TV3: els hi fa pànic perquè hauran d'esforçar-se, deixar de ser sectaris i qüestiona el seu status professional endogàmic, és a dir, els seus privilegis, com ho demostra la seva pataleta. Enhorabona i molta sort!.
Pellicer, EL COLAUISTA TANCAT I QUE MANA ETERNAMENT
Mentre no netegin TV3 DEL PODEMISTA i tripartidista Pellicer, no hi ha res a fer. ICV-colau, MANEN I NO VOLEN PERDRE EL PODER i cal desinfectar
Cat2017
Encara recordo com durant el darrer tripartit, els anuncis a la TV3 varen passar de ser en íntegrament en Català, a fer-los en castellà també. Un regal del senyor Montilla. Alguna cosa en va quedar d'allò, ja que encara segueixen amb aquest tema. Si no els hi agrada, que si posin fulles o que vagin a TeleMadrid, que allà, sí que en saben molt d'imparcialitat periodística. Coi, encara no ha començat a treballar i ja en diuen d'ell sectari.
Inadaptado
Para que después digan que son un canal plural y esas chorradas que dicen los separatistas. Han nombrado a un separatista acérrimo, como es Vicent Sanchis, presidente de TV3. Os podréis quejar, separatistas. Vergüenza ajena es lo que da. No dan ganas de mirar tv3. Un canal cada día más profascista y más proseparatista.
Cat2017
Que no és el senyor Cirera (PPC) el president del CCMA? Imaginem-nos per un moment que amb en Sanchís, comencem a emetre per TV3 totes les "puterangues" que l'estat espanyol ens fa i que no surten mai a la llum mitjançant aquest canal informatiu. Com ara que tot el que es divulga per: http://spaincrisis.blogspot.com/ , sortís a la llum.
Teresa
Vicent, tu treuràs TV3 de l'ensopiment que a vegades té. No segueixis les pressions de C's i del PP i del PSOE i dels Comuns-Podem, ells la volen destrossar. Dóna-li categoria, fes-la essencial, acosta-la a les generacions joves, acosta-la als castellans, fes que els faci ràbia no veure alguns programes i es connectint a TV3, sobretot els joves.
ferran
Tv3 està sobredimensionada per culpa de la fastigosa quota política espanyolista...Tant de bo Vicent aporti noves idees i netegi la corporació de paràsits recuperant tertúlies i informatius dignes del seu nom. No com ara, que foten autèntic fàstic.
Comitè Sociata
Aquests del Comitè (tan amics sempre del PSC-PSOE) que demanen més pressupost, farien bé de denunciar l'espoli que pateix Catalunya per part d'Espanya. És allà on, si teniu dignitat, heu de bramar, covards.
Montserrat
Una molt bona noticia..felicitats Sr. Sanchis ara...se li gira feina ..la internacional papanates és especialista a arrapar-se a la poltrona
jajaja
Anem a defensar algú col·locat a dit perquè molesta com s'ha cobert el cas Palau.. Definitivament la corrupció existeix gràcies al silenci còmplice FORA LA MÀFIA
jomateix
Aquests del Comité d'empresa i del Consell profesional de TV3 només són una colla de jacobins espanyols d'esquerres, es a dir els deixebles del Cebrián de El Pais, que fins ara han fet el que els manava Cebrián per aconseguir el seu objectiu de mantenir la indivisibilitat de la una, grande i libre unidad de destino en lo universal. Tindràs feina Sanchis. Sort.
Ramon
Natural. I molt bon senyal. Què van a dir, aquests miserables. Sense contemplacions, Vicent. Sense contemplacions!!!!
JKim
Què diran aquets comité d'emresa, quan la majoria d'ells són de l'entorn d'ICV... se'l deu posar els pels de punta. jajajaja Ja m'agrada. Convé una mica d'aire a la Tv3, que no es la meva...
Ramon
No tinguis por del què diran els espanyolistes, perquè aquests t'ho diran igualment encara que no canviés res. De fet continuarien dient el que sempre han dit. TV3 és una televisió nacional catalana només en el nom i de cara al desgast polític. Desgast per desgast, almenys que el desgast sigui per alguna cosa bona. Almenys que hi hagi una emissora en sintonia amb la majoria de catalans que volem la llibertat de Catalunya. Almenys que n'hi hagi una amb sentit de país.
Piferrer
Enhorabona, Sr. Sanchís. Em sabrà greu no sentir-lo a la radio, però ho dono per bó si ens torna la TV3 que la majoria volem, i no la que hi ha ara, dominada per vividors i botiflers de toda ralea y pelaje.
Poruc
En l actualitat tv3 no es podia veure llevat d alguna serie o programa concret. Mes valdria que el comite es preguntes al comite perque havia baixat tant l audiencia. Sort sr. Sentis!!!
La nostra
Potser serà la forma que es torni a veure TV3 a casa perquè, ara mateix, és infumable.
Granera
Sanchis, una bona granera (escombra) com diem al meu poble. Fes neteja de tota la púrria sociato-iniciativera que s'han fet els amos de TV3. Podríes començar per aquell impresentable corresponsal de l'Orient Mitjà pel qual tot el que passa al món és per culpa dels pèrfids jueus.
magrab
S'han equivocat i molt amb els insults - Sr. Sanchis pot ser moltes coses, però és un gran professional
Començar a fer net.
I aquest del Comitè i del Consell Professional a qui haurien volgut? a un que sempre els hi diguis que SÍ a tot?
Ara ho entenc
Resposta de tv3 per queixar-me de falta de neutralitat informativa a la manifestació per la immigració : "D’altra banda, entenem que els mitjans de comunicació no podem apel·lar a la neutralitat quan es tracta de qüestions que afecten els drets humans. Lamentem no compartir el seu plantejament però, tot i així, li agraïm que ens hagi fet arribar la seva opinió. Cordialment, Laura Baladas Defensora de l'Audiència"
Carles
Vicent Sanchis, periodista, escriptor i assagista, amb nombrosos premis literaris i doctorat en Periodisme. Un professional de llarg recorregut, que mai defuig els repte. Mai estaràs sol!
TV3
Desde el tripartit TV3 va començar a baixar en contingut d'entre altres coses, espero que torni l'època daurada de TV3, quan era un orgull veure-la! Esperem que si.
Born in the Cat
Anem bé, Sanchis!!! Endavant, Vicent! Fote'ls-hi canya a tots els botiflers de TV3! I ara fem les tertulies com les perpetren les cadenes espanyoles... però a l'inrevés.
Jaume
Qui volen aquesta gent ? EN NACHO Ier, el IIon o el IIIer ? Jo vull l´original, el Ier. PUR ESPANYOLISME DE RAÇA, com els de les tertúlies de les teles espanyoles. AI MARE.Com pujarà l´audiència.
Francesc
Sempre hi ha qui vol el continuisme de la mediocritat. Desitjo que el Sr. Sanchis pugui millorar l'equip de TV3. Li desitjo molta sort en uns mesos que es preveuen difícils. Ànims !!
@ Puigdenodo
El teu comentari és un insult a la democràcia i als demòcrates.
gerard de sarria
Molt bé Sanchis. A veure si comences a tallar caps dels carco progres que fot 30 anys que viuen del cassette ideologista i no foten brot.
Tramontana
O la gent normal fem sentir la nostra veu, o bé el país se'n va a fer punyetes! Cal desacomplexar-se i denunciar l'expoli español, la falta de rodalies, corredor mediterrani. Els que no volen parlar d'això, realment estimen a la seva gent?
Jordi
Sr. Sanchis, felicitats i una pregunta, quan comença?, tinc pressa. A fer neteja i no s'acolloni, i a fer fora totes les deixalles del tripartit.
cation
Fora bo que el nou president faci neteja i tregui el botiflers que hi han instal·lats a la nostra. Bona sort i honestedat amb la vostra feina, torneu a fer de TV3 el canal de la nostra terra. Salut!
Carles Viñals Casado
"Comité d'Empresa."; "Consell Professional de TV3."... Quins títols tan impressionants i solemnes per encobrir les últimes restes de la cinquena columna socialista, espanyolista i espanyolitzadora, incrustada als organs de direcció de la TV catalana...! Espero veure-us ben aviat a la cúa de l'INEM. SI fos per mí, ja fa temps que hi serieu.
Del Camp el Llamp
I que em dieu d'una catedrática universitaria que va ser premiada com a tertuliana habitual de TV3 i que el seu gran merit va ser proclamar a tort i a dret (sobretot a TV3) que la campanya del seu partit a les últimes eleccións autonómiques es basaria en el foment del odi a Mas? Sra Gemma Ubasart li dic de tot cor que no tinc envers voste aquest sentiment que proclama en contra del President MAS. Em fa moltíssima llástima.
Tenim memòria
En aquest comitè hi ha els substituts de la "crosta" que deia "aquell" paio que havia estat dels GARI?
Roberto Mugre
Aquests del comitè d'empresa de TV3 cada vegada que hi ha un canvi d'aquesta mena surten a queixar-se. Una mica pesats. A ells no els toca escollir director. A pencar, hom.....
Anna G.
En aquest país hi ha sectors profesionals que es pensen que són el rei del mambo, mossos d'esquadra, TV3; si no els hi agrada qui governa i per lo tant mana (per alguna cosa votem), que vagin uns a Prosegur, i els altres a qualsevol cadena privada. La pregunta és: Estan qualificats profesionalment? Cessaments ja, en un lloc i en un altre. Que rucs que som, sempre amab por, sempre amb allò de uy! que diran!!! Com deia aquell: Al carrer!!!! Al carrer!!!
Adam
Davant de la caverna de Madrid. TV 3 no pot ser més plurak. Quines penques els unionistes! Només malden per mantenir-nos com a colònia espanyola
joqnr
Aquesta gent del comité de tant en tant es munten vagues per no se sap quines reivindicacions, quan en realitat són uns privilegiats i la quinta columna de l'espanyolisme i l'esquerra arcaica i cavernària. Ja fóra hora que algú, potser el senyor Sanchis, fera neteja a TV3.
sebastià
Només cal veure en altres noticies ,'espectació despertada en la quantitat de comentaris i valoracions. Som molts que hem anat veient la degradació de TV3 en noticies i sobretot en destroces de l'idioma català consentit o inculcat. SOM MOLTS ELS QUE ENS HI RENBELEM I VOLEM AL SR SANCHIS.

envia el comentari