Andreu Buenafuente i Gemma Nierga, fitxatges de la nova temporada de Catalunya Ràdio

Albert Segura presentarà i dirigirà la desena temporada de 'Solidaris'
La periodista Gemma Nierga | Europa Press

 

Catalunya Ràdio ha presentat aquest divendres la temporada 2017-2018, la "segona" de la renovació que la direcció de l'emissora va engegar fa un any. Mònica Terribas continuarà despertant els catalans amb 'El matí de Catalunya Ràdio', que incorpora Roger Escapa com a segona veu. En la mateixa franja però als caps de setmana, Ricard Ustrell es posarà al capdavant d''El suplement' per tercera i última temporada que, aquest any, avança l'emissió i arrencarà a les 6 del matí. Com a novetat, el programa incorporarà Andreu Buenafuente, Gemma Nierga i Jair Domínguez com a col·laboradors. Entre les novetats de la graella de la nova temporada destaca la incorporació d'Albert Segura, subdirector de l'ACN, com a nou presentador del 'Solidaris', el programa degà de Catalunya Ràdio sobre drets humans, cultura de pau i cooperació.
Comentaris
Isabel C.
Sembla que Catalunya Ràdio, fidel a la tendència posada en marxa durant el tripartit, aposta per reforçar-se tirant de la pedrera de periodistes inequívocament unionistes i amb carnet dels comuns o del psc. Molt "ad hoc" si el que volem és un Estat independent, oi? (dit amb ironia)
Cat
Que no contin en mi per escoltar velles glòries espanyolistes
@JosepAmoros1
Doncs a mi em semblen dos professionals brillants, simplement. Jo só indie, ells no sé, però no només tinc aquest eix de coordenades.
Ben retornats
Tranquils. Està bé que els que han cregut, fins i tot de bona fe, en Espanya constatin com els han tractat i que tornin a casa. Aquí sempre serà cada seva. És d'esperar que, ara que els coneixen, actuïn en conseqüència.
MFX
Això és un desembarcament massiu de la tercera via a la ràdio nacional de Catalunya.Un client menys. A aquest pas haurem de goitar la tele de la COPE. O volen fomentar la cultura perquè llegim més. Jo també tinc un amic unionista que s'ha quedat sense feina. Pot ser també el fitxarien.
Cartanya
Tornen per que allá els ha han donat la patada, no per voluntat pròpia. I a sobre ara cobraran de nosaltres.
Kris
De veritat? No tenim prou d'haver de suportar periòdicament que siguin convidats a les tertúlies veiritables feixistes com Fuster-Fabra?
Moragues
Es així com pensen pujar l'audiència?, col·locant unionistes?, que passa que la crossta sociata no hi ha manera de fer-la fora?, perquè no li donen un programa a la Rita Marzoa, que en Maragall va corre a traure'l el bon programa que feia, mira que som lliristes
decebut de tot
Increïble!!! Els botiflers desembarquen a Catalunya Ràdio. Com sempre, Catalunya és el refugi dels fracassats. Mai farem res així.
Narcís ( no vull venuts als meus mitjans .. a espanya seran ben rebuts .. àdhuc, potser, com aquell Boadella .. !)
Se'n vagin a Antena 3, Telecinco i .. a la Ser ! PD: pobra Catalunya .. estem ben guarnits! Nota: Sanchis .. què passa? què et passa? ets coaccionat? ets àdhuc amenaçat ( els catalans paguem i tenim dret a saber-ho .. els diners " sí són nostres " que no pas " de nadie " com deia aquella Carmen Calvo Poyatos tan socialista, tan obrera i tan docent ella!)!
Arizona
És una molt bona notícia que represaliats de la Cadena ser, com Gemma Nierga trobin un lloc de feina a Catalunya, i pel que fa al Buenafuente tb. Bons professsionals que tornen a casa passada la cabòria de Madrit
Paco
Suposo que la Nierga farà el seu programa en "castellano, para que todo el mundo lo entienda".
Carles
Aquesta gent porta trenta anys copant els mitjans de comunicació, sempre els mateixos! Mentretant, hi ha gent jove i no tant jove que té que marxar a l'estranger perque aquí no se'ls hi dóna cap oportunitat professional, amb l'argument de no tenen experiència. Clar, si sempre surten els mateixos cóm han de poder tenir experiència la gent nova??. Quina vergonya!! La capelleta de sempre...

envia el comentari