Adéu definitiu de la sèrie 'La Riera'

Durant aquest temps ha aconseguit una mitjana diària de 430.000 espectadors i una quota d’audiència del 22,7%
Cartell de 'La Riera' | http://www.ccma.cat/

 

 

TV3 ha anunciat que la sèrie ‘La Riera’ acabarà el juny vinent, després de vuit temporades consecutives d’emissió. Des del setembre passat la producció es manté líder de la seva franja d'emissió i també es troba en els primers llocs el rànquing de programes més vistos a la carta, segons ha informat la televisió catalana. El final de la sèrie s’havia anunciat fa un any, així com la posada en marxa d'una nova ficció, però el context pressupostari del moment va fer replantejar la decisió i posposar la nova producció, segons han indicat els responsables de la cadena.


La mitjana diària d’espectadors de ‘La Riera’ ha estat de 430.000 persones en aquest 8 anys d’emissió, i la quota d’audiència ha estat del 22,7%. En aquesta vuitena temporada ‘La Riera’ és un dels programes més vistos a la carta amb una mitjana de 74.000 usuaris únics i 277.000 reproduccions setmanals. Una xifra que situa aquesta temporada de la sèrie com la més vista per internet. En total, des del setembre, durant dotze setmanes d'emissions s'han fet 3,3 milions de reproduccions dels diversos capítols.

 

Durant les últimes temporades, hi ha hagut un creixement important del consum de ‘La Riera’ per internet. En el cas de la setena, va sumar 10,7 milions de reproduccions i destaca la setmana després de l'emissió de l'últim capítol de la temporada, a finals de juny, com la que va obtenir més reproduccions, 362.000.
Comentaris
Xiquet Terrabastall
COLLONS..... JA ERA HORA. A VEURE SI ANEM CANVIANT TOTS AQUESTS ROTLLOS LACRIMÒGENS QUE DUREN MESOS, NO SERÀ QUE NO HI TEMES MÉS INTERESSANTS PER TRIAR
4
Per fi
L'he seguit durant aquests anys, pero ja fa 3 o 4 temporades que vull que s'acabi xq ja es tot molt forsat. Una serie diaria no pot durar tant.
3

envia el comentari