Viu la Festa Major de Tona

Catalunya m'agrada

La Festa Major de Tona se celebra, enguany, del dijous 3 d’agost al dimarts 8 d’agost.

S’ofereix un amplíssim ventall d’espectacles i activitats per a tots els gustos i edats. El plat fort i més emblemàtic és el ball del confetti del dimarts a la nit, que s’ha convertit al llarg dels anys en un referent per a tota la comarca.

 
 

La festa comença el dijous, quan se celebra el tradicional Sopar Popular a les 9 del vespre. Després de sopar, a la plaça de l’ajuntament, es llegirà el pregó a les 22:00 hores. La diada acabarà amb un gran bingo a les 23:00 hores.

El divendres 4, celebra les activitats més destacades a la tarda. A les 18:00 hores, Batalla d’aigua al parc Lluís Companys, una activitat per a tota la família. A la nit, se celebra la Festa Jove, amb Vitablank, Shuvag, Caos i molts més.

El dissabte 5, és el dia de la Festa de l’escuma, la preferida dels més petits, a les 12 del migdia a la plaça major. A la mateixa hora, però a la plaça de l’ajuntament, se celebrarà un colossal concurs de paelles, que segur farà venir molta gana. A les 7 de la tarda, hi haurà un taller anomenat Feminisme per a principiants a la plaça de l’ajuntament, a càrrec de l’Associació Filigrana. Tot seguit, xerrada sobre el Referèndum per la independència de l’1 d’octubre a càrrec de l’ANC de Tona i Tona decideix.

El diumenge 6, s’aixecarà amb el VII Campionat de futbol fang a les 9 del matí, que promet ser tant divertit com enfangat. A les 16:30 de la tarda, hi haurà la tradicional desfilada de gegants i capgrossos a càrrec dels arreplegagegants i de la colla de grallers de tona a la plaça de l’ajuntament. A les 7:30 hores, es farà el Correfoc a les principals places del municipi, a càrrec del Grup Diables de Tona.

Festa Major de Tona | Ajuntament de Tona

 


El dilluns 7 d’agost, és el penúltim dia, però tranquils, que la cosa no es refreda. A les 6 de la tarda, el Circ Los presentarà el seu espectacle Xivari Blues al parc Roqueta. A les 21:30, se celebrarà el 2n Festival d’havaneres Gent de terra endins, a càrrec del Son de l’havana, rems i peix fregit i amb la nova veu Neus Mar. El dia s’acabarà amb Cinema en remull, on es projectarà la pel·lícula Ice Ige, el gran cataclisme a la piscina municipal.

L’últim dia de Festa Major és el dimarts 8 d’agost. A les 7 de la tarda, es farà la popular Holi, festival de colors al pàrquing de la zona esportiva. Els més tradicionals, podran gaudir del Concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Maravella a la mateixa hora, a la plaça Major. La diada acabarà amb el Ball de Confetti a càrrec de l’Orquestra de Maravella a les 22 hores. Quan s’acabi, es podrà gaudir d’una nit de festa ininterrompuda fins a les 6 del matí, amb Fem Festa a la plaça Major.

Aquesta espectacular Festa Major s’apropa cada vegada més, no te la perdis!

 

Per més informació, podeu consultar la programació que deixem aquí sota o la web oficial de l’ajuntament de Tona.

http://www.tona.cat/temes/cultura-i-festes/festa-major-destiu-2017/

Programa Festa Major de Tona | Ajuntament de Tona

 

Programa Festa Major de Tona | Ajuntament de Tona

 

 

 Comentaris

envia el comentari