Un viatje singular i nostàlgic

Tren dels Llacs | Lugares de Nieve

 

Us proposem un viatge que us permetrà retrocedir en el temps i que és imprescindible per tots aquells amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Una experiència inoblidable per les Terres de Lleida fins als llacs del Prepirineu. Un itinerari que començareu des del Segrià, travessant la Noguera i el Montsec i arribant al cor del Pallars Jussà.

 

Un itinerari nostàlgic i singular que rep el nom del "Tren dels Llacs" i que serveix de base per a descobrir la comarca d'una forma original i inoblidable. Un plàcid recorregut apte per a tots els públics, en el que travessareu rius, congostos i serres. Unes locomotores dièsel 10817 i 10820 que arrosseguen 4 vagons d'època de fusta dels anys cinquanta amb enormes finestrals, que us retornaran la nostàlgia, les sensacions i les imatges de temps llunyans, mentre gaudiu d'un trajecte inoblidable a través d'uns paisatges esplèndids.

 

 

 


La complicitat del sector turístic del Pallars permet als viatgers organitzar excursions complementàries a la Pobla de Segur o pobles veïns, com Salàs de Pallars, on poden visitar les botigues museu en què el temps es va parar en els anys seixanta.

 

El Tren dels Llacs té un cost de 200.000 euros que assumeixen la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Àrea Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida. Aquest servei no ha parat de créixer des de la seva posada en marxa. Una atractiva experiència que ha motivat que el territori hagi promocionat un seguit de paquets turístics que també inclouen activitats culturals o de natura. No us ho perdeu!

 

Més info: AQUÍ
Comentaris

envia el comentari