Submergeix-te entre la fauna de la Mar Mediterrània

Scuba Diver | Pixabay
 

Per a aquells més aventurers que els resulta frustrant trobar un lloc adequat per a bussejar, els portem una experiència única a la costa de Cambrils.

T'has preguntat mai què se sent en respirar sota l'aigua? Viu una activitat única! Aprèn a utilitzar un equip de busseig o si ja ets un professional d'aquest esport aquàtic, prepara't per unes sortides espectaculars per la Costa Daurada.

Una manera diferent de passar les vacances entre la fauna marina de la Mediterrània. Un ventall de possibilitats que van des de les immersions de busseig professional fins a sortides diàries de busseig amb embarcació. Molts pensaran que no tenen el títol per fer aquesta activitat, però el que no saben, és que poden fer una sortida d'iniciació en què et submergiràs al costat d'un guia per descobrir la flora del mar Mediterrani més espectacular que mai hagis vist.


Una activitat apta per a tots els nivells que triomfa al llarg de tot l'any. El moment en què decidim tirar-nos a l'aigua, els nervis ens envairan, però un cop dins l'aigua, la pau i la tranquil•litat ens envoltarà. Podreu observar des de pops, daurades, corballs, i molt més!

El busseig és una gran activitat, però abans de res, s'ha de tenir en compte que estem parlant d'un esport de risc. Haureu de prestar especial atenció a les indicacions de l'empresa que us dirigeixi en aquesta aventura aquàtica.

Com a dades d'interès, cal destacar la pressió. La mitjana de la pressió de l'aire a nivell del mar és d'1,013 bars, fet que suposa una força de 180 newtons (18kg força) per a una persona que mesura 1,70 metres d'alçada i pesa 70 quilos. A deu metres de profunditat la pressió sobre un cos augmenta al doble que a la terra.

Viureu aquesta experiència de la mà d'empreses com Glups Diving situat al mateix municipi de Cambrils.
Comentaris

envia el comentari