Sigues l’au que planeja sobre Osona

| Osona Turisme
 

 

Observa les albes i els capvespres d'Osona des de sis-cents metres d'altura. Deixa't portar i experimenta la forma més antiga de vol. Desplaça't com al segle XVIII-XIX i descobreix la natura i la història que amaga aquesta comarca.

La sensació de volar en un globus aerostàtic és una experiència que tothom hauria de tenir un cop a la vida. Si la monotonia i el tràfec de la ciutat t’estressen, deixa que l'adrenalina i l'emoció s'apoderin de tu i que et portin el més lluny possible. Deixa la ment en blanc i delecta't amb els paratges d'aquesta gran comarca que no deixa indiferent a ningú.


Per a aquells apassionats dels animals, la primavera porta, amb si, els ocells procedents del sud que es disposen a criar a la comarca. Podràs volar al costat d’àguiles marcenques, xots, oriols, aufranys i abellerols. Quan escombres els camps d'herba o pastura de bestiar podràs admirar a les aus migratòries com la piula gola-roja, el xoriguer, el gaig blau i diferents subespècies de lavandera boyera. Amb el murmuri de l'aigua del riu Ter, podràs veure colònies de cria d'ardeids amb el martinet de nit, el martinet blanc, l'esplugabous i el bernat pescaire.

És una experiència perfecta per realitzar en família, amb amics, sol o amb la parella. És igual l'edat que tinguis. La tranquil·litat del vol és apta per a tots aquells que busquin una experiència fora de la rutina. Un viatge contemplatiu i ple de màgia que evoca aquesta sensació de llibertat colpidora.

Osona ofereix diverses empreses que proporcionen aquest tipus d'experiència: Camins de vent, Globuskontiki, Aricat o Vol Aventura, entre d'altres. Sobrevola les seves subcomarques, començant amb el Bisaura, Collsacabra, les Guilleries, el Lluçanès i la Plana de Vic.
Comentaris

envia el comentari