Quan l'esport és pura adrenalina

Barranquismo | http://www.pallarsjussa.net

 

Per aquells més aventurers, us proposem una visita a l'extraordinària geologia de la comarca de Pallars Jussà, recorrent els 32 barrancs ressenyats a la guia de descensos.

 

Una experiència que tant podreu fer pel vostre compte com amb el guiatge d'un professional que t'acompanyarà durant la pràctica d'aquest esport d'aventura. Una activitat esportiva en el medi natural que no deixarà indiferent a ningú.

 

El barranquisme t’oferirà una sensació de llibertat, de diversió, de descobriment d'un món salvatge, de puresa, de frescor i de bellesa, que podràs gaudir en empreses com Guies Vall Fosca, dirigida pels millors professionals amb més de 15 anys d’experiència, especialitzats en activitats esportives en el medi natural, en el guiatge i la interpretació del paisatge o amb l’empresa PioletXperience, formada per un equip de guies titulats, també amb una llarga experiència en el sector que s’adapta a les necessitats personals de cadascú. Si la visiteu, també podreu gaudir del seu entorn on trobareu el idíl·lic pantà de Sant Antoni (Talarn).

 


En l'acabar l'activitat, el Pallars Jussà t'ofereix un escenari perfecte per fer turisme actiu, amb rius tranquils, llacs naturals, valls, muntanyes i parets d'escalada espectaculars. Tot això, combinat amb uns productes locals i una gastronomia que farà del dia, una experiència inoblidable.

 

Més informació:

Epicentre - Centre de Visitants del Pallars Jussà

Passeig del Vall, 13

25620 Tremp

Tel.: 973 653 470

Correu electrònic: [email protected]
Comentaris

envia el comentari