L’espectacle esportiu dels Harlem Globetrotters arriba a Badalona

Harlem Globetrotters | La Opinión de Málaga

 

Els Harlem Globetrotters arriben a Espanya i estaran a Badalona només per un dia. Demà, no et pots perdre aquest esdeveniment que farà vibrar a tots els amants del bàsquet.

 

Per qui no estigui al dia, els Harlem Globetrotters són un equip de bàsquet dels Estats Units que barreja partits de bàsquet amb l'entreteniment i el show. Aquest cop, demostraran el seu talent al recinte del Palau Olímpic de Badalona.

 

El major espectacle esportiu ja és aquí i arriba amb estrelles de la talla de Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard i Cheese Chisholm. Com a novetat, en aquesta gira del 2017 els Globetrotters jugaran amb una línia de 4 punts a 9 m de la cistella, gairebé 3 metres més lluny de la de 3 punts de la NBA.


Un còctel d'esport, acrobàcies i humor, que fomenta la companyonia, el joc net i la igualtat. Un espectacle apte per a tots els públics que, sens dubte, no et pots perdre!

 

A l'hora d'agafar les vostres entrades haureu de triar entre diferents opcions. La Magic Pass, en què podràs gaudir d'un meeting amb els jugadors a la pista per realitzar diferents activitats, durant mitja hora i per només 20 € o les cadires VIP, en què t'asseuràs al costat de les banquetes dels dos equips i un Meet & Greet amb els jugadors.

 

Recordar-vos que tots els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult o presentar una autorització signada per pare, mare o tutor legal assegurant que poden acudir sols.

 

+ Info i entrades: AQUÍ
Comentaris

envia el comentari