Excursió en bicicleta per la Gola del Ter

A la riba del riu Ter, el municipi de la Gola del Ter és el lloc perfecte per explorar en família l’aire lliure. El lloc ofereix múltiples possibilitats com esports de platja, excursions i moltes altres activitats, alhora que gaudeixes del viatge.

Aquí us proposem una excursió en bicicleta pel tram final d’una gran ruta que recorre tot el curs del riu Ter. Aquesta ruta comença a l’estació de Vallter i pot durar entre 5 i 7 dies.

Ruta Gola del Ter | Sortir amb nens

 

 

 


El tram final és una ruta en bicicleta per un paratge tranquil i ple de riquesa natural com és el tram final del riu Ter: des de Torroella de Montgrí fins a arribar a la seva desembocadura. És una ruta molt fàcil per fer tota la família i no té cap dificultat, ja que en tot moment el camí és totalment planer. La pau del riu arribant al seu final després d’haver recorregut mig país, i els camps d’arbres fruiters i les encanyissades que us acompanyaran en tot moment, faran que gaudiu intensament del paisatge i la sensació d’anar en bicicleta enmig de la natura.

La primera part, sobretot, serà enmig de les canyes característiques de les riberes dels rius. De tant en tant, la vegetació  anirà obrint finestres per poder contemplar el pas del riu, ample i majestuós, que avança silenciosament cap a la seva fi. Els camps llaurats i els conreus dels pagesos us il·lustraran el paisatge que ens queda a la nostra dreta. A mesura que aneu arribant al final del recorregut, veureu com el mar es va acostant i com el riu comença a difuminar-se formant llacunes a la sorra de la mateixa platja. Haureu arribat al final del trajecte d’anada i, si és l’estiu, podeu aprofitar per passar-hi una jornada de platja enmig d’un escenari privilegiat: darrere us queda el riu i davant se us obre el mar amb les Illes Medes donant-vos la benvinguda.

Ruta Gola del Ter | Sortir amb nens

 

 


Es tracta d’un recorregut calmat i d’una bellesa indescriptible que agradarà tant a grans com a petits.

 

FONT:

https://www.sortirambnens.com/excursions-amb-nens/rutes-en-bicicleta-per-a-nens/la-gola-del-ter/

Ruta Gola del Ter | Sortir amb nens

 

 Comentaris

envia el comentari