Concert de Txarango a Amposta

Txarango, un dels grups catalans més exitosos dels últims temps, actuarà a la capital del Montsià el pròxim 15 d'agost, un esdeveniment que serà un dels actes més destacats de les Festes Majors d'Amposta.

Concert de Txarango a Amposta | Ajuntament d'Amposta

 


El concert serà dimarts 15 d’agost a partir de les 23.30 h a l’exterior del Pavelló Firal d’Amposta, amb entrada gratuïta per a tots els assistents. Després de molts mesos de feina, s'ha aconseguit portar aquest concert a la ciutat, amb el que s'espera que sigui una oportunitat per a tota la població de les Terres de l’Ebre i d'arreu de Catalunya de gaudir d’un concert d’aquestes característiques de forma gratuïta.

Després de passar per escenaris tan prestigiosos com el Festival britànic de Glastonbury o el Festival Cruïlla de Barcelona, entre molts d’altres, Txarango aterrarà a Amposta amb un concert vibrant i animat. El grup presentarà el seu tercer disc, ’El cor de la Terra’, com a part de l'exitosa gira que han portat a terme durant aquest 2017.

Concert de Txarango a Amposta | Ajuntament d'Amposta

 


L'esdeveniment espera convertir Amposta amb la ciutat de referència en música en directe a les Terres de l’Ebre. Amb la seva típica dosi d'energia i la seva innovadora música, el concert promet ser el plat fort de les Festes Majors d'Amposta. T'ho perdràs?

                                         

Més informació:

http://www.amposta.cat/pagina/ca/txarango-actuara-a-amposta-proxim-15-dagostComentaris

envia el comentari