Melmelada de maduixes

Ara és temps de maduixes i una bona manera de conservar-les és fer melmelada
Melmelada de maduixes | Cedida

 

 

INGREDIENTS

• 1 kg de maduixes

• 400 g de sucre morè

• El suc de 1/2 llimona

 

En primer lloc, neteja les maduixes i talla-es a trossets. Posa-les en una olla amb el sucre morè i el suc de llimona, i posa-ho a escalfar amb a foc mitjà.

 

Quan arrenqui el bull, deixa-ho uns 30 minuts i remena de tant en tant, fins que tingui la consistència desitjada. Per saber-ho, pots agafar una culleradeta de melmelada i deixar-la refredar en un plat, així veuràs si és prou espessa.

 

Quan hagis aconseguit la consistència, tritura-la amb una batedora, posa-la en pots de vidre i tanca'ls. Un cop s'hagin refredat els guardaràs en un lloc fresc o a la nevera; i si vols que et durin més, els pots coure al bany maria durant 20 minuts.




Comentaris

envia el comentari