La Vall de Núria, no només un destí d'hivern

Catalunya m'agrada

Vall de Nuria

 

Segurament un dels llocs més coneguts del Ripollès és la Vall de Núria. Un espai ideal per anar a passar el dia amb els amics rodejats de natura. Nascut originalment com a santuari de peregrinació, Núria s’ha convertit en un espai d’oci i aventura adequat per a qualsevol època de l’any.


Dins mateix de la Vall trobem una estació d’esquí, on s’hi pot arribar en transport públic sense problema, ja que compta amb el Cremallera, que ens hi acosta des de Queralbs o Ribes de Freser.


 

Situada a 2.000 metres d’altura al Pirineu de Girona, hi tenim múltiples pistes per a disfrutar de l’esquí. A més, una de les avantatges de Núria és que ens podem quedar a dormir a la mateixa Vall, pel que podem aprofitar al màxim el temps d’esquí.

Però no només d’esports d’hivern viu la Vall de Núria. L’espai és el destí perfecte per a totes aquelles excursions d’estiu que ens agrada fer amb els amics. La Vall compta amb tots els serveis necessaris per passar un bon dia. Podem passejar en barca o canoa pel llac, fer tir amb arc, rutes a cavall o circuit d’orientació… A més, també compta amb una zona d’acampada controlada.