Prades

 

Prades és una de les viles més pintoresques, fotogèniques i visitades de la Costa Daurada i de l’interior del Baix Camp. Els principals atractius se centren en el seu patrimoni històric i en l’espai natural que l’envolta, ja que la població està situada al cor de les muntanyes de Prades.


 

Prades, també és coneguda com la Vila Vermella. I és que el color roig és present tant a les pedres de la muralla com a l’església i una bona part de les cases. Aquesta coloració és la de la pedra afilada que configura bona part de la perifèria de la vila, una característica única a Catalunya.

 

La vila també destaca per l’entorn natural. I és que la quasi totalitat del terme de Prades es veu afectat pel PEIN (pla d’espais d’interès natural). Hi conflueixen, a més, dos senders de gran recorregut (GR), motiu pel qual és una zona idònia per als amants de l’excursionisme.


Si encara no coneixes Prades, ara és el teu moment ideal per fer-ho ja que a l’estiu els edificis són més rogencs i fan més goig. Anima’t!Comentaris

envia el comentari