El poble abandonat que amaga fabuloses històries paranormals

Catalunyamagrada.cat
La Mussarra | Cedida

 

La Mussara és un poble abandonat de la província de Tarragona que pertany al terme municipal de Vilaplana (Baix Camp), a les muntanyes de Prades. Ubicat a 990 metres d'altitud, és un mirador privilegiat del Camp de Tarragona.

  

  

El poble va quedar abandonat a la dècada dels cinquanta del passat segle XX per les dures condicions de vida del municipi, amb un terreny poc fèrtil, escassetat d'aigua i difícils comunicacions, entre altres.

  

  

D'aquest despoblat s'expliquen fabuloses històries paranormals. L'indret és conegut com un lloc misteriós en què s'hi han vist extraterrestres i fantasmes. Altres asseguren que el poblat és, en realitat, una porta a una altra dimensió. I no hi falten les veus que asseguren que hi ha maledicció, bruixeria, rituals de màgia negra, i desaparicions inexplicables.


Sigui com sigui, La Mussara és un llos que atreu nombrosos turistes, ja sigui practicant el senderisme, l'escalada, el barranquisme, o gaudint de rutes per la Serra de Montsant i les Muntanyes de Prades. I també els qui busquen el misteri i la llegenda que embolcallen el lloc.
Comentaris

envia el comentari