El Garraf m'agrada!

Llum, mar, natura, festes, sabors i cultura s'agrupen a la comarca del Garraf
Costes del Garraf | Cedida

 

 

El Garraf, amb Vilanova i la Geltrú de cap de comarca, és una comarca a la costa mediterrània amb pobles marítims i pobles d'interior. Alhora, la natura també és present en tots dos pols: les platges s'oposen al massís del Garraf i al Parc Natural d'Olèrdola.

 

És un destí a prop de Barcelona per desconnectar i deixar-nos endur. L'entorn ens atraparà, tant si som de mar com de muntanya; podrem gaudir de molt bona gastronomia amb plats d'origen mariner com la sípia a la bruta, el xató o una arrossada i acompanyar-ho d'un bon vi del massís del Garraf, ah!, i acabar les postres amb Malvasia, un vi dolç de llarga tradició, elaborat amb raïm de la varietat autòctona Malvasia de Sitges.

 

 


Alhora, la cultura ens meravellarà: des del Cau Ferrat de Sitges, als centres dedicats al Romanticisme o soprendre'ns amb l'Exposició Permament del Pallasso Charlie Rivel, a Cubelles. També podrem retrocedir en el temps al Museu d'Arqueologia de Catalunya, a Olèrdola, o ser ben moderns i visitar la Fundació Stämpfli d'Art Contemporani de Sitges.

 

Apropa't al Garraf, tens un munt de llocs per descobrir i activitats a fer!
Comentaris

envia el comentari