El Baix Empordà m'agrada

Deixa't seduir per les pedres, el blau i el verd de l'Empordanet
Peratallada | Cedida

 

 

El Baix Empordà, conegut popularment com l'Empordanet, ens transporta sensorialment i ens sedueix amb els seus paratges de verd frondós, embolcallats pel cel i el mar blaus i revestits per poblets de pedra.

 

La plana de l'Empordà ens amaga tresors custodiats per relleus com el massís del Montgrí, les Gavarres i la serralada de Marina.

 

La Bisbal d'Empordà n'és el cap de comarca, on no podem deixar de fer una parada i visitar la gran quantitat de ceramistes que omplen els locals dels carrers. Continuant a l'interior de la comarca, tant és si ens deixem perdre en el sentit de qualsevol punt cardinal, ja que trobarem un poble acollidor, de pau i serenor: Ullastret, Peratallada, Monells, Corçà, Parlavà, Rupià, Verges, i un llarg nombre de pobles que ens acolliran.

 

Per als esportistes, l'Empordanet us ofereix una àmplia oferta per gaudir-ne tant en bicicleta, co caminant, corrent, a cavall, des del cel... 


Cala Estreta, Palamós | Cedida

 

 

A la costa, banyada per un mar Mediterrani, podem gaudir de platges sorrenques o bé de pedres. La platja de Pals, amb la gola del Ter, és un paradís per als amants de la sorra. Amb vistes a les Illes Medes, la platja de Pals té una extensió de més de 4 quilòmetres!

 

Per als romàntics, heu de deixar-vos encisar pel camí de ronda de S'Agaró o bé veure sortir el Sol des del far de Sant Sebastià, a Llafranc. Per als amants de la natura, heu de remullar-vos a la platja d'Es Castell, a Palamós, i enfilar-vos a visitar el poblat ibèric; i si us queden ganes de sorprendre-us més, seguiu el caminet de terra indicat que mena fins a cala Estreta: una platja idíl·lica!


El Montgrí des de Pals | Cedida

 Comentaris

envia el comentari