Castellfollit

 

Castellfollit de la Roca és famós per la seva curiosa ubicació. El centre històric es troba a sobre d’una cinglera basàltica (roca d’origen volcànic), sent un dels molts rius de lava que, en refredar en contacte amb l’aigua, van deixar la seva forma peculiar.

 

 


 

La pintoresca visió es pot capturar des d’un antic pont que hi ha a la part baixa del poble, però pujar i caminar entre els estrets carrers del nucli històric val molt la pena. Sobretot, perquè al acostar-nos al precipici podem gaudir d’unes vistes a la vall meravelloses.

La seva mida petita fa que sigui ideal per fer una petita parada, en una ruta per la Garrotxa. A més, en els baixos de les seves boniques cases podrem trobar-nos que alguna simpàtica anciana ven productes típics de la zona, com les famoses mongetes de Santa Pau, i fins pot ser que et acabi obsequiant amb una mica de fruita.

 


 

 

Situació privilegiada, vistes meravelloses I un petit nucli antic molt bonic. Per tot això Castellfollit bé mereix una mica del nostre temps, més enllà de les vistes des de la part inferior del cingle.

 Comentaris

envia el comentari