Enric Gràcia, el micòleg que ens ha ensenyat a caçar bolets

Catalunyamagrada.cat
Enric Gràcia, micòleg
Enric Gràcia, micòleg | Cedida

 

  

Enric Gràcia va néixer a Blanes l'any 1952, on va viure fins als 14 anys, quan es va traslladar a Terrassa, d'on eren originaris els seus pares. A Barcelona va estudiar Ciències Biològiques a la Universitat de Barcelona (1970-1975) on, posteriorment, va treballar com a professor fins a l'any 2013.

 

També va estudiar medicina, una llicenciatura que no va acabar optant per acabar la seva tesina en Micologia (1978) i, posteriorment, la tesi doctoral (1981), també en Micologia.


En el camp professional de la micologia ha escrit nombrosos articles científics, a més de participar en conferències de divulgació en el món dels fongs, en congressos de micologia nacionals i internacionals. També ha participat en la redacció de llibres d'autors múltiples, i ha escrit llibres i altres publicacions de divulgació, especialment de micologia.

 

La seva faceta més popular, segurament, és per la seva participació en divulgació de temes micològics en la premsa, revistes, radio, i en televisió, amb programes com el popular Caçadors de bolets de TV3, on fa d'assessor científic.
Comentaris

envia el comentari